Home Gandurile mele Toată lumea vrea bani mai mulți la salariu dar nimeni nu ar...

Toată lumea vrea bani mai mulți la salariu dar nimeni nu ar investi într-un curs

76
0

E greu să fii sărac într-o țară precum România, întrucât nu ai niciun ajutor din partea statului și aici nu mă refer neapărat la ajutoarele sociale. Nivelul de sărăcie este direct proporțional cu nivelul de calificare al oamenilor și din păcate, atunci când vine vorba despre clasa de jos, oamenii sunt foarte greu de urnit, dacă nu imposibil.

Sunt greu de urnit adică să-și schimbe meseria, ori dacă sunt necalificați, să se califice într-o anumită meserie care cu timpul le va aduce foarte mulți bani. Cursurile de calificare sunt destul de ieftine în România comparativ cu salariile. Desigur mai contează și nivelul de trai. Afară unde ai salarii de 1500 – 2000 de euro e normal să fie mai scumpe.

Oamenii sunt destul de încăpățânați atunci când vine vorba despre o posibilă reprofilare pentru că atunci când ești sărac, nu prea ți se întâmplă lucruri bune și ești tentat să devii pesimist. Nu mai ai încredere în oameni, în promisiunile lor, nu mai ai încredere nici măcar în tine că ai fi în stare să-ți depășești singur condiția.

Oamenii care vor mai mulți bani trebuie în primul rând să-și dorească mai mult de la ei. Să investească în cursuri de calificare capabile să-i propulseze în viață și după cum spuneam mai sus, din fericire în România pot face acest lucru destul de ieftin întrucât chiar și cele mai scumpe cursuri de calificare sunt de fapt mult mai ieftine ca-n străinătate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here