Home Gandurile mele Delia s-a tâmpit de tot

Delia s-a tâmpit de tot

6192
1

Am văzut și eu videoclipul pe care Delia l-a făcut pentru piesa „1234(Dacă dragoste nu e)”. Mi se pare că femeia asta s-a tâmpit de tot. Nu știu ce i-a venit cu indecența asta prin clipuri că ea nu este genul, nu o pot asocia pe Delia cu așa ceva. Eu unul credeam că este o doamnă dar se pare că are cam aceleași gânduri cu pițipoancele lu’ tati care n-au voce dar doresc să intre în industria muzicală românească. Pe la ele mai vezi clipuri de-astea cu cururi.

Eu o știu pe Delia de pe vremea când făcea parte din trupa N&D, să tot fie începuturile anilor 2000 și mereu mi-a dat senzația că este o fată cu mult bun simț așa că mă miră destul de mult chestia asta. A mai avut ea piesa aia „Da mamă sunt beată”, dar am trecut-o cu vederea pentru că se pare că există foarte multe femei cărora le place bețivăneala și dacă așa este tineretul din ziua de azi, cine sunt eu să spun nasoale despre piesa respectivă? Doar suntem o nație de bețivi din mame-n fiice, nu?

Și ca să nu ziceți că sunt nașpa și vă pun să vă uitați la tot clipul, am să urc eu aici niște imagini luate din clipul respectiv ca să vedeți că femeia asta a luat-o razna de tot. Oricum rația like-dislike de pe YouTube spune totul, nu cred că e nevoie de explicații suplimentare. Aveți așadar mai jos 5 imagini de-a dreptul „incendiare” cu curul Deliei. Dacă ea a ajuns să facă chestia asta, e clar că industria muzicală românească e pe ducă frate, e pe ducă serios.delia 5 delia 4 delia 3 delia 2 delia 1

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here