Home Gandurile mele Delia s-a tâmpit de tot

Delia s-a tâmpit de tot

5809
1

Am văzut și eu videoclipul pe care Delia l-a făcut pentru piesa „1234(Dacă dragoste nu e)”. Mi se pare că femeia asta s-a tâmpit de tot. Nu știu ce i-a venit cu indecența asta prin clipuri că ea nu este genul, nu o pot asocia pe Delia cu așa ceva. Eu unul credeam că este o doamnă dar se pare că are cam aceleași gânduri cu pițipoancele lu’ tati care n-au voce dar doresc să intre în industria muzicală românească. Pe la ele mai vezi clipuri de-astea cu cururi.

Eu o știu pe Delia de pe vremea când făcea parte din trupa N&D, să tot fie începuturile anilor 2000 și mereu mi-a dat senzația că este o fată cu mult bun simț așa că mă miră destul de mult chestia asta. A mai avut ea piesa aia „Da mamă sunt beată”, dar am trecut-o cu vederea pentru că se pare că există foarte multe femei cărora le place bețivăneala și dacă așa este tineretul din ziua de azi, cine sunt eu să spun nasoale despre piesa respectivă? Doar suntem o nație de bețivi din mame-n fiice, nu?

Și ca să nu ziceți că sunt nașpa și vă pun să vă uitați la tot clipul, am să urc eu aici niște imagini luate din clipul respectiv ca să vedeți că femeia asta a luat-o razna de tot. Oricum rația like-dislike de pe YouTube spune totul, nu cred că e nevoie de explicații suplimentare. Aveți așadar mai jos 5 imagini de-a dreptul „incendiare” cu curul Deliei. Dacă ea a ajuns să facă chestia asta, e clar că industria muzicală românească e pe ducă frate, e pe ducă serios.delia 5 delia 4 delia 3 delia 2 delia 1

Previous articleCum ar fi ca B.U.G. Mafia să scoată o casetă audio în 2016?
Next articleCele mai usoare metode prin care sa iti faci catelul mai fericit
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here