Home Despre Mine

Despre Mine

2015-09-02 18.07.13

Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu vreo 11 ani. Simteam nevoia sa spun anumite lucruri destul de “la subiect” si am considerat ca un blog are suficienta influenta pentru a incerca sa schimb o mentalitate pe alocuri.

Uneori am reusit, alteori nu… Am cunoscut blogosfera si am cunoscut alti bloggeri. Scriam din pasiune. Cativa ani mai tarziu am inceput sa fac bani din scris si astazi, chiar din asa ceva traiesc.

Daca m-ai fi intrebat in urma cu 10 ani daca voi trai din scris, probabil ca as fi ras copios. Aveam alte planuri atunci, voiam sa ma fac politist, sofer de tir, meserii de-astea de oameni grei. Eu, cel care nu aveam nici macar manual de Limba Romana in liceu sa traiesc din scris? Iata ca inca o data se demonstreaza zicala “never say never”.

Cu ce se ocupa Amiralul?

Astazi scriu atat pentru mine cat si pentru altii. Sunt blogger cu peste 20000 de articole scrise in ultimii 8 ani de activitate online PE BLOGURILE MELE. Internetul s-a dezvoltat destul de mult in ultimii 10 ani si din acest motiv a aparut meseria de content writer. Am spus si o repet, cu un internet in continua expansiune, intitdeauna o sa fie nevoie de reclama online pentru ca numarul magazinelor online este in continua crestere, la fel si nevoia de SEO, nevoie care se impleteste perfect cu content writing-ul.

Detin un PFA de publicitate, CIOCAN G. ALEXANDRU PFA, prin intermediul caruia scriu pentru altii, administrez blogurile unor firme, imi castig painea. Am contracte cu cateva agentii SEO si deocamdata incerc sa pun pe foaie propriul proiect de content writing, vandimaginatie.ro.