Home Gandurile mele Cum ar fi ca B.U.G. Mafia să scoată o casetă audio în...

Cum ar fi ca B.U.G. Mafia să scoată o casetă audio în 2016?

649
0

B.U.G. MafiaAm văzut o postare a celor de la B.U.G. Mafia prin care anunțau o piesă nouă după Ulei și Apă și mai vechea Pe Coastă al cărei clip a fost făcut cu ajutorul fanilor. Eu unul abia o aștept mai ales că de data aceasta nu avem parte de un preview să știm despre ce este vorba. Și tot gândindu-mă așa la formația asta ce mi-a marcat tinerețea, copilăria mai bine zis, mi-a trecut prin cap ideea cum că ar fi super mișto ca ei să scoată o casetă audio în 2016…

Clar ar fi ceva simbolic, o casetă care să ne aducă aminte de anii 98, o casetă 100% funcțională pe care noi să o punem în vitrină, căci de ascultat nu mai avem la ce. Poate doar cei care au casetofoane de mașină ceva mai vechi… Ar putea să o vândă prin intermediul Gazetei Sporturilor cum făceau mai demult cu CD-urile. Ei au mai vândut CD-uri cu muzică alături de acest ziar. Nu știu, e doar o idee care mie-mi place destul de mult. Aș da 20 de lei pentru o asemenea casetă, 30 de lei, 50 de lei, cât o fi pentru că discutăm despre ceva destul de simbolic și RAR.

Poate băieții vor analiza această opțiune pentru că am spus-o și pe am scris treaba asta și pe pagina lor de Facebook, într-un comentariu ce a fost destul de apreciat de membri comunității B.U.G. Mafia construită în jurul paginii oficiale, pagină care apropo, se apropie de 1.5 milioane de like-uri. Da, B.U.G. Mafia este aproape la fel de populară ca și Klaus Iohanis, care a câștigat alegerile pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here