Home Gandurile mele Despre cei 3 puradei sălbatici care au devastat o școală

Despre cei 3 puradei sălbatici care au devastat o școală

119486
0

Am citit mai devreme o știre, pe site-ul Pro-TV-ului apoi am dat și peste clip. E de râs, dar e și de plâns. Cică 3 copii, au intrat într-o școală și au întors-o efectiv cu fundul în sus. Au devastat-o ca la bombardament, au reușit să facă pagube de 50.000 de lei.

Într-un fel, e amuzant. Că și noi când eram mici visam să ne ducem într-o zi la școală și clădirea să nu mai fie acolo. Nu încape îndoială că sistemul de învățământ din România este foarte puțin atractiv pentru tinerii moderni din ziua de azi, tehnologizați.

Într-un fel, e de plâns. Păi dacă de la vârstele astea sunt așa de violenți și de proști, ce să ne așteptăm pe viitor. Că ăsta e adevărul, să dărâmi efectiv o școală întreagă, trebuie să fii de-a dreptul prost să faci așa ceva. Chestia asta spune totul despre părinți.

Asta înseamnă să fii un părinte ratat, un părinte care nu a oferit o educație serioasă copiilor. Eu unul dacă aș avea copii și mi-ar face asemenea boacăne, eu personal m-aș duce și i-aș da la casa de copiii, întrucât aș conștientiza că sunt incapabil să educ.

 

Previous articleNici cu bătrânii nu mi-e rușine. N-au făcut nimic o viață întreagă, dar nici pe alții nu lasă acum
Next articleSe apropie sărbătorile – tu ce cadouri o să faci celor dragi?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here