Home Gandurile mele Despre cei 3 puradei sălbatici care au devastat o școală

Despre cei 3 puradei sălbatici care au devastat o școală

121209
0

Am citit mai devreme o știre, pe site-ul Pro-TV-ului apoi am dat și peste clip. E de râs, dar e și de plâns. Cică 3 copii, au intrat într-o școală și au întors-o efectiv cu fundul în sus. Au devastat-o ca la bombardament, au reușit să facă pagube de 50.000 de lei.

Într-un fel, e amuzant. Că și noi când eram mici visam să ne ducem într-o zi la școală și clădirea să nu mai fie acolo. Nu încape îndoială că sistemul de învățământ din România este foarte puțin atractiv pentru tinerii moderni din ziua de azi, tehnologizați.

Într-un fel, e de plâns. Păi dacă de la vârstele astea sunt așa de violenți și de proști, ce să ne așteptăm pe viitor. Că ăsta e adevărul, să dărâmi efectiv o școală întreagă, trebuie să fii de-a dreptul prost să faci așa ceva. Chestia asta spune totul despre părinți.

Asta înseamnă să fii un părinte ratat, un părinte care nu a oferit o educație serioasă copiilor. Eu unul dacă aș avea copii și mi-ar face asemenea boacăne, eu personal m-aș duce și i-aș da la casa de copiii, întrucât aș conștientiza că sunt incapabil să educ.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here