Home Gandurile mele Traiul în România devine imposibil pentru săraci

Traiul în România devine imposibil pentru săraci

156
0

Săracii nu mai pot demult să supraviețuiască în România din cauza prețurilor, nu mai zicem de un trai decent sau la limită măcar. Săraci pot fi considerați oamenii care au sub 3000 de lei net salariu pe lună, pentru că să presupunem că cineva are 3000 de lei net, și stă în chirie. O chirie în România ajunge la 1500 de lei cu utilități, cu întreținere.

Restul de 1500 la cât de scumpă este mâncarea abia te descurci de la o lună la alta. Cum să mai pui bani de-o parte, cum să te mai duci într-un concediu, că doar nu ești bugetar împuțit să te duci în concediu cu tichete de vacanță, pe spinarea fraierilor. Cei care muncesc la privat din păcate nu primesc tichete de vacanță, dă doar nu au acces la un sac fără fund din care să ia cât au ei nevoie până se satură. Traiul în România devine imposibil pentru săraci, și lucrurile nu se vor opri aici.

Este destul de dificil pentru cineva să trăiască lună de lună în sărăcie absolută, așa că nu este de mirare de ce peste 5 milioane de români au ales să părăsească definitiv România. Există o statistică oficială care ne indică faptul că peste 35,000 de români aleg să emigreze definitiv din România în fiecare an. În 10 ani dispar aproape jumătate de milion de cetățeni, plătitori de taxe și de impozite, care evident vor cotiza la alte sisteme. Vor rămâne aici bugetarii care nu știe nimeni din ce se vor întreține, probabil din amendarea pensionarilor, și a copiilor, să le ia și alocațiile cumva înapoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here