Home Diverse Se apropie sărbătorile – tu ce cadouri o să faci celor dragi?

Se apropie sărbătorile – tu ce cadouri o să faci celor dragi?

768
0

Trăim  niște vremuri destul de ciudate în care toată lumea pare să aibă de toate. Devine din ce în ce mai dificil să faci un cadou în ziua de azi, adică un cadou care să surprindă, ori un cadou care să fie util. Nu că ne-am fi îmbuibat noi ca nație, dar nivelul de trai și puterea de cumpărare au crescut un pic în ultimii ani. Toată lumea are laptopuri, telefoane smart, despre haine nu mai zic, multă lume își comandă direct din Anglia, de pe site-uri de specialitate. Atunci, ce mai poți să dăruiești celor dragi astfel încât să le aduci un zâmbet pe față de Crăciun?

Cred că una dintre variante pot fia ceste coșuri cadou speciale, venite din lumea business, au început să fie o opțiune tot mai viabilă și pentru „sectorul rezidențial”, dacă putem spune așa. Discutăm despre niște cadouri, sau mai bine zis despre o idee de cadouri despre care încă nu a auzit toată lumea. Cu siguranță aceste coșuri pot să fie un cadou surpriză destul de interesant pentru cei dragi. Se încadrează și ca nivel de utilitate, căci de tricouri și parfumuri cred că s-a săturat toată lumea. Cam astea se dăruiesc de obicei de Crăciun, în familie.

Ideea e destul de simplă: câte-o dată trebuie să mai improvizăm și noi un pic, trebuie să aducem în prim plan niște cadouri noi, despre care nu s-a mai auzit, la care să nu se prea aștepte nimeni. Crăciunul în sine este o sărbătoare a familiei din care NU trebuie să lipsească surpriza. Din punct de vedere psihologic, se spune că evenimentele la care există surprize sunt stocate în memoria creierului pentru mult mai mult timp față de evenimentele care trec fără să iasă cu mai nimic în evidență. Așadar, trebuie să încercăm să surprindem cât mai des, cât mai tare.

Tu? Ce cadouri o să le faci celor dragi de Crăciun? Te-ai gândit la ceva anume sau încă nu te-ai hotărât? Dacă nu te-ai hotărât, aruncă o privire la coșurile cadou din linkul de mai sus, veți descoperi acolo niște variante pentru toate buzunarele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here