Home Uncategorized Bitcoin – din nou pe val

Bitcoin – din nou pe val

555
0

BitcoinA trecut ceva vreme de cânt Bitcoin nu a mai fost atât de bine cotat pe piața internațională a criptomonedelor. Iată că moneda și-a revenit și se îndreaptă încet dar sigur către suma de 10.000 de dolari pentru o singură bucată.

Iată că cei care au prezis colapsul acestei monede virtuale în urmă cu ceva timp s-au înșelat (pentru a câta oară?). Bitcoin-ul este mai viu ca niciodată. Partea bună este că timpul a trecut în favoarea lui, adică între timp tot mai multe magazine reale și virtuale au început să-l accepte ca monedă de plată, tot mai multe site-uri de tranzacționare au apărut în peisaj. Chiar și pe meleagurile noastre mioritice găsești

Bitcoin de vânzare, la prețuri destul de corecte comparativ cu cele mai celebre site-uri internaționale de tranzacționare. Mă refer aici la taxele și la comisioanele aplicate tranzacțiilor, evident.

Curios unde va ajunge acestă monedă în viitor. Va fi ea oare moneda viitorului?

Este clar că ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de banii reali, cărțile de credit au devenit destul de importante pe meleagurile noastre, deja plătim și cu telefonul mobil prin intermediul NFC, plățile virtuale sunt deja aici, fac parte din viața noastră de zi cu zi.

Nu ar fi greu de crezut că în viitor, poate peste 20-30 de ani, întreaga lume să aibă, să folosească o singură monedă pentru tranzacții, iar aceasta să fie Bitcoin.

Nimeni nu poate să prezică exact viitorul, dar dacă ne gândim că în anii 80, acum 40 de ani, nimeni nu ar fi crezut că peste 40-50 de ani vom avea internet și smartphone-uri, ne dăm seama cât de imprevizibil este totul în jurul nostru.

În România, Bitcoin nu este așa puternic momentan întrucât nici puterea de cumpărare a românilor nu este cine știe ce. Am văzut recent la TV un comunicat în care România era pe locul 32 în Europa ca și putere de cumpărare.

Rămâne de văzut dacă în viitor vom avea de-a face cu o singură monedă, cu două, dacă valutele se vor păstra. Cert este că nimeni și nimic nu se poate pune de-a curmezișul evoluției.

Previous articleSe apropie sărbătorile – tu ce cadouri o să faci celor dragi?
Next articleCe masuta de cafea se integreaza cel mai bine in stilul locuintei tale?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here