Home Gandurile mele Nici cu bătrânii nu mi-e rușine. N-au făcut nimic o viață întreagă,...

Nici cu bătrânii nu mi-e rușine. N-au făcut nimic o viață întreagă, dar nici pe alții nu lasă acum

682
1

Am observat că bătrânii, mari susținători PSD, au o problemă cu tinerii liberali și cu tinerii simpatizanți USR. Bătrânii afirmă tare și apăsat că dacă vin liberalii și useriștii la putere, se alege praful de țară.

Bă, eu le-aș da dreptate dacă țara nu ar fi fost deja praf și pulbere. Adică mai rău de așa ce poate să fie frate? Adică jumătate dintre cetățenii cu putere de muncă au plecat din RO, cei care au rămas sunt taxați și impozitați de-i ia dracu, poliția e zero, zero siguranță, etc?

Pe mine mă scârbește atitudinea asta a bătrânilor. Adică ei timp de 30 de ani nu au făcut nimic, au votat doar cu aceleași lichele comuniste. Nu s-au uitat în jur că totul se duce de râpă, că ei devin mai săraci.

Efectiv ei nu au făcut nimic, iar acum, când vor alții să facă, când vor alții să salveze o țară, sar la gâturile lor. Da frate, ei n-au făcut nimic o viață întreagă, s-au trezit acum la bătrânețe că n-au de niciunele, și se tem ca nu cumva să vină cineva să împiedice pomana electorală din care s-au obișnuit să trăiască. E ciudat cum se menține comunismul intact în mințile bătrânilor, cum au rămas ei cu mentalitatea asta de „Taci, că eu știu mai bine, facem cum zic eu!”.

E, uite că zeci de ani am ascultat de bătrâni, am zis că experiența de viață a venit la pachet cu înțelepciunea și uite unde suntem, ne pleacă copiii din țară că ori nu au de muncă, ori s-au săturat să fie bătaia de joc a statului, stat compus din pesediștii adulați de bătrâni, evident.

Băi frate, fiecare e liber să fie simpatizant politic al oricărui partid. Dar să fii simpatizant zeci de ani și tu să trăiești din ce în ce mai prost, mi se pare de-o prostie cum numai pe meleagurile noastre mioritice mai vezi…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here