Home Gandurile mele ANAF – pentru șmecheri mumă, pentru fraieri ciumă

ANAF – pentru șmecheri mumă, pentru fraieri ciumă

99
0

Modul abject în care acționează ANAF în România este un mare semnal de alarmă pentru cei care își fac planuri cu țara asta. Este evident faptul că România nu mai este demult o țară care să merite investiții, atât financiare cât și de viață.

Marii milionari în euro care nu își declară averile niciodată, nu pățesc niciodată nimic. Trăiesc bine mersi, cheltuie bani, se afișează cu bogății pe rețelele de socializare și cam atât. Nu-i deranjează ANAF, s-ar putea să nu aibă voie.

Politicienii la fel, prosperă de la un an la altul în timp ce poporul sărăcește. Ați auzit voi vreodată pe la TV să calce ăștia puși politic de la ANAF pe cineva care este mare mahăr în politică? Niciodată.

Ați auzit voi vreodată pe ăștia de la ANAF să trimită decizii de impunere pe la etnia rromă, care se aruncă cu banii pe la fel de fel de cumetrii în lăutari? Nici vorbă. Mai vine ANAF pe la Guță când primește donații pe Tik Tok.

Ca să vedeți și voi, ăștia de la ANAF în loc să se ducă peste ăia care aruncă cu banii nedeclarați, se duce peste Nicolae Guță, care și-a declarat veniturile și tot ce are încasat este pe firmă…

A, și peste cine se mai duce ANAF, cui mai fac ei popriri și blochează conturile? Pe la ăștia care-și declară veniturile  micii contribuabili care așa au fost educați. Micul contribuabil a ajuns să fie crucificat fiscal de ANAF dacă care cumva nu a plătit cei 20, 50 sau 100 de lei declarați. O mizerie mai mare ca ANAF nu cred că există.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here