Home Gandurile mele Cât de mult ne-au tras în jos manelele, ca societate

Cât de mult ne-au tras în jos manelele, ca societate

82
0

Manelele sunt poate cel mai rău lucru care ni se putea întâmpla. O muzică incultă, creată de niște inculți care s-au trezit milionari peste noapte fără să merite absolut niciun ban. A, că au cântat mizeria numită manea, iar alții au aruncat cu banii în ei ca să se laude că ei au, e cu totul altă poveste.

Manelele sunt fredonate la țară, de către copii, de la vârste foarte fragede. Așa părinți așa copii am putea spune. Cum poate un părinte needucat să educe la rândul lui? Este clar că dacă un părinte ascultă manele și devine de-o aroganță nefondată ieșită din comun, la fel va fi și plodul.

Manelele ne-au nenorocit ca națiune, ca societate. În loc să punem mâna pe muncă, am pus mâna pe sticlă și pe manele, pe o muzică slabă calitativ care nu îndeamnă la nimic bun, decât la șmecherie, la hoție, la ilegalități și așa mai departe, că-ți faci cruce cu stânga atunci când auzi unele versuri.

Spre exemplu, parcă pe la Dani Mocanu am auzit niște versuri în care el se lăuda că este mafiot și-i mulțumea lui dumnezeu că nu a ajuns la închisoare. Auziți și voi aberație, țiganii ăștia care fac tot felul de ilegalități au impresia că ei nu ajung la pușcărie din cauza faptului că-i ajută Dumnezeu.

Au început să se filmeze cu bibliile în mâini, să mulțumească lui Dumnezeu că cică Dumnezeu i-a ajutat pe ei să facă ilegalități apoi să scape de închisoare. Și mizeria asta este promovată de părinți inculți în casele care vor crește copii la fel de inculți ca și ei, sau poate chiar mai inculți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here