Home Gandurile mele Cea mai mare greșeală pe care o poți face în România

Cea mai mare greșeală pe care o poți face în România

189
0

Cea mai mare greșeală pe care o poate face un om corect în România este să-și deschidă o mică afacere, din care să încerce să trăiască corect și cinstit. România din păcate nu te ajută în acest sens, România te ajută dacă ești hoț, dacă vrei să dai țepe sau dacă pleci cu gândul de a face afaceri cu statul. Oamenii corecți și cinstiți nu mai au loc într-o Românie a banului nemuncit, făcut prin tot felul de învârteli.

Oamenii corecți în România își declară veniturile. Ce se întâmplă apoi? Sunt nevoiți să achite impozite pe ce declară, ceea ce este corect până la urmă, pentru că în orice țară europeană se plătesc taxe și impozite. Ce nu este corect însă, sunt popririle cu care te trezești din partea statului (ANAF) în cazul în care treci printr-o perioadă mai dificilă și întârzii cu plata birurilor.

Cea mai mare greșeală pe care o poate face cineva în România este să fie corect, să-și declare veniturile și să te ții circ ulterior cu ăștia de la ANAF, pe care nu-i interesează că ție îți merge greu, că nu stai bine cu finanțele, că poate ești bolnav. Ai declarat, trebuie să plătești. Păi nu este cel mai bine de cei care fac totul la negru și nu declară niciodată nimic? Lor ce popriri le mai pune ANAF, pe ce anume?

Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că în România, statul nu este prietenul tău, ANAF nu există ca să te ajute pe tine cetățean aflat la ananghie. Statul prin ANAF există ca să te jupoaie de bani și să-ți pună sula-n coaste atunci când îți este lumea mai dragă. România a devenit din păcate o țară perfectă pentru bugetari, pentru escroci și pentru țigani, în rest, pentru oamenii corecți și cinstit, a devenit un calvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here