Home Gandurile mele Oare vom trăi să vedem desființată Poliția Locală?

Oare vom trăi să vedem desființată Poliția Locală?

79
0

În momentul în care bugetarii de prin Primării nu mai au unde să-și bage rudele și neamurile, încep să mai înființeze câte o instituție publică. Așa a luat naștere Poliția Locală în România, o instituție nu doar plătită degeaba din banii cetățenilor, dar în multe cazuri salariile lor sunt peste salariile polițiștilor adevărați din MAI.

Poliția Locală are la bază foștii Gardieni Publici, oameni care au trecut de la păzitul porților la împărțitul amenzilor prin orașe. Nu știe nimeni ce competențe au, dacă au, nu știe nimeni ce specializări sau cursuri au, dacă au. Cert este că nimeni nu poate să devină Polițist Local într-un oraș sau comună dacă nu cunoaște pe cineva în interior.

Locurile în cadrul acestei instituții publice sunt arvunite probabil cu mult timp înainte ca anunțul formal de angajare să fie publicat pe internet. Trebuie să intre pe post soțul sau soția cuva deja din sistem. Nu știu dacă ați observat, însă 90% din soții care lucrează la stat, au soțiile angajate tot la stat, sau invers. Și în multe cazuri în aceeași instituție.

Așa sunt legile făcute în România, ca unii să trăiască ca nababii și să se lăfăie în salarii babane plătite de fraierii de la privat, și alții care se chinuie cu salariul minim pe economie. Fără vouchere de vacanță, fără vacanță mai bine zis pentru că din cauza sărăciei, oamenii preferă să încaseze un salariu în plus, nu le mai sau gândurile la vacanțe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here