Home Gandurile mele Cum exploatează chinezii lenea, prostia și cerșetoria printr-o singură aplicație – Tik...

Cum exploatează chinezii lenea, prostia și cerșetoria printr-o singură aplicație – Tik Tok

41
0

Mare circ cu acest Tik Tok, de când a apărut vezi fel de fel de moși, de babe, de interlopi, de copii, de leneși care în loc să se ducă la muncă, stau non stop și așteaptă să primească de pomană. Există creatori de conținut care merită să fie sprijiniți, care depun efort, însă marea majoritate a celor care fac live-uri sunt niște nulități care nu oferă absolut nimic, doar stau ca mumiile cu orele pe live și așteaptă să le dea unii și alții cadouri, valabil și pentru femei și pentru bărbați.

Dacă la femei este mai simplu de înțeles fenomenul, femeile dintotdeauna de cât a apărut internetul au fost dispuse să-și vândă frumusețea online, la bărbați nu poate să intervină altceva decât lenea și prostia. Atunci când ești un leneș ordinar, urăști munca suficient de mult cât să nu-ți placă nicio meserie, normal că o să găsești în Tik Tok ceva ce ai căutat de când te-ai născut: o mană cerească. Este șansa ta care apare o dată în viață, să stai acasă, să nu faci nimic și să primești și bani.

Asta e fraților, trebuie să ne asumăm, am ajuns o țară și de cerșetori, nu doar de curve și de bețivani. Bravo chinezilor că au observat acest trend și l-au transformat într-o aplicație. Prin Tik Tok, chinezii reușesc să oprească comisioane în valoare de 70% din cerșeala primită de cineva în timpul unui LIVE, ceea ce mi se pare cea mai mare japcă pe care am văzut-o până acum în mediul online, mai mare chiar și de cât cea practicată de Google cu Super Chat-ul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here