Home Gandurile mele Atenție la agențiile de recrutare pentru străinătate

Atenție la agențiile de recrutare pentru străinătate

91
1

Sărăcia este foarte mare în România și mulți tineri sunt dornici să-și găsească un loc de muncă în străinătate. Problema este că au început să apară foarte multe agenții de recrutare pentru străinătate care promit marea cu sarea până duc oamenii dincolo. Și dincolo, începe distracția. Cazările sunt în bătaie de joc și scumpe, locurile de muncă sunt genul acela de job-uri la care nu stă nimeni niciodată din cauza răutăților șefilor și așa mai departe.

Este plin internetul de povești triste cu oameni care au sperat la un viitor mai bun afară și care din păcate, plecând prin aceste agenții de recrutare, au ajuns mai rău decât erau în România. Dacă vreți să plecați afară prin intermediul acestor agenții mai bine căutați pe internet păreri despre ele, cu siguranță dacă vor fi nemulțumiți, aceștia vor începe să vorbească pe unde pot și ei, pe la review-uri pe Google, pe Facebook, pe diverse grupuri și așa mai departe.

Agențiile de recrutare românești sunt o mare bătaie de joc. Își fac bani și cu oamenii, și cu cazările, sunt multe agenții care cazează chiar și 3 oameni într-o cameră și au tupeul incredibil să ceară 500 de euro / lună pentru acea cazare. Acesta cred că este cel mai important semnal după care-ți poți da seama despre seriozitatea unei agenții de plasare a forței de muncă în străinătate: cazarea. Dacă oferă cazare serioasă sunt și ele firme serioase, dacă oferă cazare 2-3 în cameră, PA!.

1 COMMENT

  1. Pe ei nu-i intereseaza daca tu ramai sau nu acolo, ei isi iau banii de la angajator si la revedere, nu au nici un interes sa te duca undeva unde e bine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here