Home Diverse CUM POTI CRESTE NUMARUL CLIENTILOR SI VANZARILE IN MAGAZIN CU AJUTORUL CASIER...

CUM POTI CRESTE NUMARUL CLIENTILOR SI VANZARILE IN MAGAZIN CU AJUTORUL CASIER TOTAL

457
0

Fiecare proprietar, fiecare „patron” de magazin este direct interesat de creșterea volumului de vânzări, de creșterea numărului de clienți care-i intră în magazin întrucât discutăm de un tip de business în care profitul este strâns legat de clientela care revine periodic.

Vânzările cresc direct proporțional cu numărul de clienți care intră în magazin și în linii mari, orice proprietar este oarecum obligat să ofere clienților servicii cât mai diversificate, prin intermediul cărora să se asigure de revenirea clienților în magazin.

Astăzi vom discuta despre CASIER TOTAL, o aplicație care se adresează proprietarilor de magazine, supermarketuri și benzinării, prin intermediul căreia se obține revenirea clientului în magazin periodic, revenire care înseamnă după cum spuneam mai sus maximizarea profitului.

CE SERVICII OFERĂ CASIER TOTAL

  1. ÎNCASARE FACTURI UTILITĂȚI – un serviciu foarte util pentru magazinele de cartier, băgate printre blocuri situate departe de hipermarketuri. Deși în ziua de azi multă lume optează pentru plata online a facturilor, există și oameni care doresc să aibă chitanța în casă și simt că plata facturilor la magazinul de la colț este cea mai bună opțiune pentru ei. Evident, clientul care vine să plătească o factură mai cumpără și câte ceva de prin magazin, iar astfel se obține creșterea vânzărilor pe termen lung. Seniorii sunt mari amatori de asemenea servicii întrucât sunt depășiți de tehnologia necesară achitării online și dacă nu sunt depășiți oricum nu au încredere în internet. Aceștia devin clienții perfecți pentru acest tip de serviciu. În plus, magazinul primește și un comision pentru fiecare factură încasată de la clienți, pentru că discutăm totuși despre un business care trebuie să fie profitabil în sinea lui.
  2. ÎNCĂRCARE ELECTRONICĂ – din nou, un serviciu mai mult decât util pentru magazinele de cartier. În ultimii 10 ani foarte multă lume a migrat de la abonament în zona de PrePay, zonă care funcționează pe bază de încărcare electronică cu credit sau minute. E mult mai simplu pentru oameni să cumpere o încărcare electronică de la magazinul de la colț decât să se ducă prin oraș la centrele oficiale Orange, Telekom sau Vodafone. Trăim în secolul vitezei și interesul nostru este să ne rezolvăm problemele cât mai repede, nicidecum să pierdem vremea pe drumuri. Există și posibilitatea de a încărca rapid cartela PrePay prin intermediul serviciilor re-incarcare.ro, însă din păcate nu pe toți ne prinde ziua expirării beneficiilor cu bani pe card, iar cash e posibilă reîncărcarea doar la magazin.
  3. ACHIZIȚIE ROVINIETĂ – dacă până în urmă cu ceva timp șoferii nu puteau să cumpere rovinieta decât de la benzinăriile situate la ieșirea din oraș, astăzi ea se poate achiziționa chiar de la magazinul din colț, dacă acesta colaborează cu CASIER TOTAL. Este foarte bine că se poate cumpăra rovinieta de la magazine obișnuite întrucât mulți dintre noi atunci când pornim la drum, ne bazăm pe faptul că vom cumpăra rovinieta de la Peco de la care și alimentăm mașina, însă în realitate mulți dintre noi uităm pur și simplu să o mai cumpărăm după ce terminăm de alimentat. De obicei ne aducem aminte de rovinietă când suntem deja în afara localității ori atunci când ajungem la destinație. Greșeli destul de mari întrucât amenzile pentru lipsa rovinietei ajung și la 550 RON conform L241/2022, pentru autoturisme. Pentru camioane sau microbuze, amenzile pentru lipsa rovinietei sunt colosale.

CÂT COSTĂ CASIER TOTAL?

Aplicația CASIER TOTAL este absolut gratuită. Magazinele care doresc colaborare nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar pentru achiziția de echipamente. Nu este necesară nicio investiție, din contră aplicația oferă comisioane pentru toate tranzacțiile efectuate prin intermediul ei. Nu există niciun inconvenient pentru magazin în cadrul colaborării, se obține însă sporirea numărului de clienți și a vânzărilor atât prin intermediul aplicației dar și prin creșterea direct proporțională a traficului din magazin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here