Home Diverse INCARCA.RO – SOLUTIA PERFECTA PENTRU COMPANIILE CARE AU TRECUT PE CARTELA PREPAY

INCARCA.RO – SOLUTIA PERFECTA PENTRU COMPANIILE CARE AU TRECUT PE CARTELA PREPAY

428
0

Poate pentru unii o să fie un adevărat șoc să audă faptul că în România, foarte multe companii au trecut de la abonamentele business, la cartela PrePay. Este adevărat însă, în ultimii ani tot mai multe business-uri au optat să facă această mutare din motive destul de simplu de înțeles, pornind de la beneficiile devenit aproape inutile în era internetului și terminând cu costurile destul de mari comparativ cu cartela PrePay. Abonamentele business au fost dintotdeauna scumpe iar astăzi, când comunicațiile se duc mai mult pe internet, nu mai are niciun rost să achiți sume uriașe doar ca să menții activ un abonament de care nu prea te mai folosești cum te foloseai în trecut.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale cartelei PrePay comparativ cu abonamentul este faptul că se poate întâmpla să nu încarci la timp cu minute sau credit și să te trezești efectiv cu telefonul inactiv, în imposibilitatea de a mai efectua apeluri, ori naviga pe internet. Multe companii tocmai din acest motiv încă acceptă să achite abonamente uriașe, întrucât le vine factura cu termen de plată și atât timp cât facturile sunt la zi, telefoanele vor fi 100% funcționale, nu vor exista întreruperi.

Ei bine, spuneam mai devreme faptul că multe companii au decis să treacă pe cartelă PrePay din cauza prețurilor, însă mai este un motiv principal pentru care au luat această decizie și anume faptul că au reușit să găsească o modalitate de a opera cartela PrePay în regim de abonament astfel încât să nu aibă vreodată probleme cu întreruperile cauzate de lipsa reîncărcărilor electronice. Această soluție se numește incarca.ro, un portal care se ocupă rapid în baza unui tabel de comandă, de reîncărcarea cartelelor PrePay, reîncărcare care poate fi programată la o anumită dată.

În principiu, companiile care folosesc incarca.ro pentru administrarea reîncărcărilor pentru cartelele PrePay au șanse zero să rămână cu telefoanele inactive. Discutăm despre o colaborare între doi parteneri pe parte de business, colaborare care are beneficii de ambele părți. În plus, folosirea portalului pentru administrarea reîncărcărilor electronice este absolut gratuită, ea nu este taxată în niciun fel, nu există niciun fel de comision ascuns sau la vedere, din contră, portalul promite costuri mai mici decât la operatorii de telefonie mobilă Orange, Vodafone sau Telekom.

Serviciile de reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, oferite de incarca.ro pentru companii sunt disponibile de luni până duminică, în intervalul orar 08-24, iar timpul de reacție de la plasarea comenzilor până la reîncărcarea cartelelor PrePay este de maxim 10 minute. Serviciul mai iese în evidență și prin faptul că scutește destul de mult timp prin faptul că se pot încărca mai multe numere de telefon în același timp. Se completează un tabel de comandă în baza căruia se va emite factura fiscală, iar după plată cei de la încarcă.ro se vor ocupa de reîncărcările electronice, indiferent de numărul acestora.

Vremurile pe care le trăim sunt într-o continuă mișcare și din păcate, în România, mediul de business de multe ori este nevoit să facă echilibristică pe sârmă fără nicio plasă de siguranță. Este în interesul oricărui antreprenor să încerce să reducă cât mai mult din cheltuieli, în special atunci când vine vorba despre servicii de care compania nu are neapărat nevoie, servicii care pot fi înlocuite cu altele mai ieftine dar la fel de calitative, astfel încât funcționalitatea firmei să nu aibă de suferit.

Rămâne la aprecierea fiecărui antreprenor dacă este sau nu de bun augur migrarea spre zona de PrePay atunci când vine vorba despre telefonia mobilă, însă în realitate această migrare nu are nici cel mai mic inconvenient, din contră discutăm despre servicii la fel de bune ca la abonament însă într-un mediu liber, departe de contracte scumpe pe care dacă dorești să le întrerupi, devin și mai scumpe, departe de niște beneficii taxate scump doar pentru că sunt oferite firmelor, de care firmele în ziua de azi oricum nu prea mai au mare nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here