Home Gandurile mele Căruciorul de la hipermarket – obiectul care spune povestea celei mai nesimțite...

Căruciorul de la hipermarket – obiectul care spune povestea celei mai nesimțite și leneșe nații de pe planetă

1620
0

Îmi pun de multe ori întrebarea cu ce au greșit ai mei astfel încât să îi pedepsească Dumnezeu așa de tare. Să mă aducă pe mine pe lume într-o țară, într-un oraș cu atât de mulți nesimțiți pe metrul pătrat. Am fost recent la Carrefour în Severin și, ce să vezi, locurile de parcare ocupate de cărucioare. Și nu, nu cărucioarele n-au preluat controlul planetei precum roboții din Terminator, ci  pur și simplu au fost abandonate de putorile ordinare.

Putorile ordinare sunt o clasă superioară de nesimțiți care caută mereu cele mai apropiate locuri de parcare de ușa hipermarketului. Dacă ar fi după ei, ar intra direct cu mașina în magazin, să facă cumpărăturile direct de la volan. Probabil se va ajunge și în acest punct în Drobeta Turnu Severin, un oraș plin de cocalari nesimțiți. Ei bine, putorile ordinare nu-s doar nesimțiți, sunt și leneși. Nu le pasă că alții nu pot parca mașinile din cauza cărucioarelor lor.

Nu, putorile ordinare sunt mult prea leneșe să-și miște cururile împuțite și să pună cărucioarele în locurile special amenajate, de unde le-au și luat probabil. Le scade grăsimea de pe cur dacă fac mișcare sau ceva. Au impresia că angajații de la departamentul curățenie ai centrului comercial sunt slugile lor personale care sunt obligate să le împingă lor cărucioarele înapoi. Bineînțeles, că putorile ordinare au grijă să-și ia averea din cărucioarele abandonate.

Doar nu or să lase de la ei cei 50 de bani pentru păcăliciul care o să le împingă căruciorul înapoi, nu? Băi fraților cred că suntem unici în Univers cu nesimțirea și cu lenea noastră. Mai în glumă, mai în serios, dar acesta este adevărul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here