Home Gandurile mele Cocălăreala din YouTube Trending

Cocălăreala din YouTube Trending

1600
0

M-a mâncat în fund să intru pe YouTube, categoria Trending sau Tendințe în română. Primele 2 clipuri, doi cocalari. Unul este reprezentantul cocalarilor de la oraș, Selly, celălalt, Marius Olandezu, este reprezentantul cocalarilor de la țară, de la sat, din lumea manelelor. E interesant cum zona rurală și orașul și-au strâns mâinile tocmai pe YouTube. Ce-i mai bun din cele două zone am putea spune după ideea de Trending. Căci cică ar trebui ca acolo să apară cele mai bune, cele mai populare clipuri, cele mai vizionate, cele mai apreciate de pe întreaga platformă.

Păi, da, YouTube Trending este oglinda societății. Societatea din România atât cea din zona rurală cât și cea din zona urbană, este acaparată de cocalari, de oameni cu carte puțină care devin idolii copiilor trimiși la joacă pe tabletă de niște părinți ocupați sau nepăsători. Se miră lumea de ce an de an rezultatele la Bac sunt tot mai slabe, de ce nu mai citește nimeni, de ce copiii devin cocalari de la vârste foarte fragede. YouTube Trending este răspunsul.

Copiii devin produsul societății în care trăiesc. Punct. Dacă societatea promovează cocalarii, și copiii la rândul lor vor deveni niște cocalari de zile mari. Din contră, în loc să se stopeze fenomenul de cocalarizare a populației, va crește până la un nivel absurd. Probabil cu timpul vom deveni la fel de proști precum omul peșterii acum mii de ani. Căci piesele astea de pe YouTube la asta instigă: la prostie, al aroganță de 2 lei nefondată, la țigănie. Sincer să fiu mi-e si scârbă să mai intru pe Trending, numai cocălăreală, țigănie și prostie promovată la greu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here