Home Gandurile mele Poliția Locală ar trebui desființată peste tot în România

Poliția Locală ar trebui desființată peste tot în România

747
0

Am văzut ieri un articol le net, care a făcut mare vâlvă. Am pus mai sus imaginea cu numărul de like-uri și comentariile care s-au strâns la postarea cu pricina. Era vorba despre desființarea Poliției Locale.

Se pare că foarte multă lume este nemulțumită de acești paznici, de acești oameni fără prea multă carte care ar trebui cică să vegheze la securitatea orașelor din România. Bugetari, au salarii foarte mari comparativ cu munca prestată.

Cred și eu că ar trebui desființată această instituție care a devenit practic o marionetă politică și cam atât. Polițiștii Locali sunt foștii Gardieni Publici, care păzeau porți mai demult și care nu prea fac nimic în ziua de azi.

Tot ce îmi aduc aminte că ar fi făcut pe la mine pe la Severin, ar fi închis niște străzi și ar fi stat de strajă la capetele acestora în timpul parangheliei meltenești „Zilele Severinului”. În rest, nu mai am în minte nicio acțiune notabilă de-a stimabililor Locali.

Dacă mă uit la parcări, în oraș toată lumea parchează cum vrea, dacă mă uit prin centru, parcurile sunt pline de gunoaie lăsate de țigani și așa mai departe. Deci oamenii ăștia nu fac mai nimic dar fiind bugetari, primesc mii de lei pe lună salariu.

Și nici nu poți să te angajezi și tu acolo dacă vrei. Nu domnule, angajările se fac ca la stat, adică pe bază de pile, concursuri ascunse, etc. Dacă ar trebui dați afară din bugetari, cu Poliția Locală ar trebui să se înceapă.

Voi ce părere aveți despre această instituție publică? V-au ajutat vreodată cu ceva acești „polițiști”? Sau sunteți și voi de părere că sunt absolut inutili pentru cetățeni și că această instituție ar trebui desființată?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here