Home Gandurile mele Cică la ISU Dolj sunt peste 100 de angajați rubedenii

Cică la ISU Dolj sunt peste 100 de angajați rubedenii

585
0

WOW, ce mirare, ce surpriză. Chiar nu m-aș fi așteptat ca într-o instituție publică, unde salariile sunt de 3-4 ori mai mari față de sectorul privat, să-și angajeze toată lumea numai rudele. Păi așa a fost dintotdeauna la stat, în orice instituție publică, nu doar la ISU.

Vedeți ce fel de incompetenți sunt prin ANAF de exemplu, că anul trecut vă povesteam parcă despre acele decizii de impunere fictive pe care niște funcționari publici mi le trimiseseră pentru atenție, anul 2015.

Asta deși eu fusesem anunțat în 2016, 2017, 2018, 2019, că sunt cu plata la zi în ceea ce privesc taxele către stat. Cum e posibil frate să existe asemenea incompetenți în funcții cheie, în funcții care taie și spânzură la propriu cetățenii din punct de vedere financiar.

Voi vă dați seama că acești oameni sunt băgați acolo pe pile și relații, nicidecum pe bază de competență. Dacă nu mă trăgeam cu ei de șireturi, trebuia să plătesc două decizii de impunere total aiurea, în valoare de 2200 RON.

Păi vă dați seama că ăsta este furt pe față, altul mai slab de înger cu o mentalitate „Lasă că mai bine plătesc, să nu îmi blocheze conturile” le dădea banii. Și credeți voi că ar mai fi calculat ulterior cineva să vadă dacă nu cumva acei bani s-au cerut și s-au plătit degeaba?

În niciun caz. Ăștia sunt bă funcționarii publici, oameni incompetenți marea lor majoritate duși pe funcții de tati, de mami, de unchiul, ori de către partidele politice.

Instituțiile publice NU AU CUM să funcționeze corect, serviciile lor vor fi întotdeauna de toată jena atât timp cât au la bord oameni incompetenți, care doresc doar bani, mult mai mulți decât ar fi luat în sectorul privat, sector privat în care nu ar rezista probabil 3 zile din pricina incompetenței.

Instituțiile astea ale statului au devenit un fel de refugiu pentru niște oameni care nu s-ar descurca niciodată în mediul privat. Că nu sunt în stare să muncească nimic fără greșeală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here