Home Gandurile mele E plină țara de milionari Fake, îi vezi pe Tik Tok și...

E plină țara de milionari Fake, îi vezi pe Tik Tok și pe YouTube

245
0

Mă uitam mai demult pe YouTube, care la 60 de ani sau câți o avea, se plictisește atât de tare cheltuind milioane de euro încât simte nevoia să și filmeze cum aruncă cu banii în stânga și în dreapta, în special în vacanțe aproape lunare. Cred că Sorin Constantinescu este unul dintre puținii oameni din România care reușesc să stea mai mult prin vacanțe decât pe la muncă. Oricum, un lucru nu am cum să i-l reproșez și anume că ar fi un milionar fake.

Pe milionarii Fake îi identifici foarte simplu pe YouTube și pe Tik Tok după câteva detalii:

  • Reclamele la Car Vertical, ori alte prostii pe YouTube. Păi oamenii ar trebui să-și pună întrebarea de bază: dacă un om are milioane de euro, stă să se uite la câteva sute care vin din aceste reclame? Evident nu, aceștia sunt cei care doar vor să pară milionari, ei în realitate fiind plini de mașini cumpărate în leasing sau care au ajuns să le cumpere prin fel de fel de mișmașuri ilegale, căci în România a cam devenit o modă să salte mascații noaptea din pat invitații care apar la Andy Popescu și se dau mari realizați, mari milionari în euro.
  • Cerșetoria de pe Tik Tok – ca și în cazul YouTube, Tik Tok este plin de milionari falși care în loc să stea să-și conducă afacerile care nu există, o ard aiurea cu cerșetorie pe Tik Tok. Și evident, lumea care susține asemenea specimene zici că-i oarbă. Dar nu-i oarbă e pur și simplu îngustă la minte. Nu-i duce capul să se gândească la un aspect destul de simplu: oamenii care au bani, milioane de euro, n-au ce căuta la cerșit pe Tik Tok.

Măi oameni buni, oamenii cu adevărat bogați sunt oameni retrași, care nu suferă de lipsă de atenție, care vor să se bucure liniștiți de banii lor. Nu o să vedeți niciodată oameni cu afaceri importante pe YouTube sau pe Tik Tok pentru că acei oameni sunt foarte ocupați dezvoltarea afacerilor. Nu le trebuie cerșeală pe Tik Tok de câțiva euro sau popularitate pe YouTube. Când lumea o să înțeleagă acest aspect o să se termine cu venerarea nulităților care pozează în mari realizați, mari milionari, cu toate că nu-l vezi pe unul să-și facă reclamă la afaceri pe rețelele de socializare… De ce oare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here