Home Gandurile mele Taina la casa de marcat – obicei țățesc pentru care eu aș...

Taina la casa de marcat – obicei țățesc pentru care eu aș concedia pe loc

738
0

Eu unul dacă aș deține un supermarket/hipermarket, ori dacă aș fi pur și simplu manager într-o astfel de unitate comercială, aș supraveghea foarte atent casierele pentru că multe dintre ele sunt certate grav cu bunul simț.

De exemplu, ultima pățanie care m-a scos din sărite la maxim, s-a petrecut pe meleagurile Cora. Da, din nou probleme la Cora. Nu știu de ce insist să mă mai duc pe-acolo. În față la casa de marcat era o duduie mai aeriană, din aceea care așteaptă să-i scaneze casierița toate produsele, apoi se apucă să le pună în pungi, blocând astfel pentru încă vreo 5 minute casa de marcat.

Evident, cei din spatele ei nu mai au loc să-și ridice produsele de produsele toantei, încă înșirate dincolo de scaner. Bă frate și le văd cum se pun la taină. Toanta cu casierița. După ce că erau 5 oameni la coadă, după ce că așteptam după ele ca imbecilii, toanta satului se mai și oprea din băgatul produselor în pungă pentru a gesticula, în speranța că va face pe casieră să înțeleagă mai bine situația sarcinii sale.

Că despre sarcină era vorba. Câtă nesimțire să aibă frate și casierița aia? În loc să-i spună să se grăbească un pic, sau chiar să o ajute pe toanta satului să-și umple dracului mai repede plăsoaiele alea, ea stătea pe scaun și se hlizea.

Nu știu frate, uneori e de înțeles și de ce ajung astfel de oameni să servească alți oameni deși nu le place. Atunci când locuiești într-un oraș mic de provincie unde nu există industrie, există doar magazine, unde toată lumea serioasă caută să-și facă bagajul și să plece ori în străinătate ori pe la Bucale, de unde să mai faci rost de angajați serioși?

Mai ales că nu vrei nici să-i plătești serios. Doar se știe: la Severin, toate salariile sunt minimul pe economie. Doar bugetarii au salarii foarte mari, în rest, nimic…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here