Home Gandurile mele Poliția cu flashuri pe B2

Poliția cu flashuri pe B2

1220
1

Eveniment rutier specific sălbăticiei din Drobeta Turnu Severin. Pe B2 (banda 2), vine cineva din spate, tare, în localitate, și începe să dea flash-uri celui care merge regulamentar. Cel care merge regulamentar nu are unde să se dea la o parte, întrucât B1 este în lucru și sunt guri de canal neastupate, nu riscă să facă accident doar pentru că vine din spate un bezmetic pentru care limita de viteză de 50 de kilometri la oră în localitate este doar pentru fraieri.

Și ce să vedeți fraților, apar girofare. Bezmeticul care dădea flash-uri din spate era de fapt o dubă a poliției. Ei „nană” stai că se schimbă treaba. Adică poliția din Drobeta Turnu Severin este capabilă de nerespectarea limitei de viteză în localitate, de comportament agresiv în trafic, de folosirea ulterioară a girofarelor abuzivă pentru a degaja drumul sau pentru a împinge intenționat spre accident pe B! un participant la trafic? Da, nu e nimic deosebit pentru Mehedinți.

Mehedinți este un județ comunist, rămas comunist, este un județ care încă se mai află dominat de Ciuma Roșie, care a votat masiv cu Dăncilă la alegerile prezidențiale. Vă dați seama ce fel de oameni sunt pe aici din moment ce județul este unul dintre puținele care a votat cu Dăncilă. Prostie ca la mama acasă ori corupție și furt. Din două una, altfel nu văd cum ai putea să susții un om care nu doar că-i analfabet, dar nu are nicio calitate pentru funcția pe care o vrea.

Ne mai mirăm de poliția din Oltenia? Că ne aducem aminte imediat de cazul de la Caracal. Caracal nu-i departe de Severin. Dacă mă urc în mașină, într-o oră sunt acolo. E strigător la cer fraților ce fac „oamenii legii” în aceste locuri pesediste. Doamne ferește să ai vreodată nevoie de ajutorul lor, căci nu ai nicio șansă.

Previous articleSă te ferească Dumnezeu de orgoliul prostului care nu suportă să i se atragă atenția
Next articleScaune cu masaj – merită investiția în 2020?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here