Home Diverse Scaune cu masaj – merită investiția în 2020?

Scaune cu masaj – merită investiția în 2020?

990
0

Anul 2020 a început în forță pentru toată lumea. S-au făcut atât bilanțuri cât și rezoluții, s-a tras linie și s-au făcut planuri noi. Fiecare dintre noi am promis că anul acesta facem lucrurile amânate anul trecut, fiecare dintre noi suntem cu urechile ciulite la noi trenduri (modă, tech, medical, etc). Există însă multe trenduri începute în trecut care vor continua și în 2020, unul dintre acestea este cel care aduce în prim plan conceptul de scaun de masaj. Nu este nimic nou, nimic de actualitate, dar vor exista bineînțeles oameni și în 2020 care-și vor pune întrebarea fundamentală dacă merită investiția într-un asemenea aparat. Scaunele cu masaj sunt lăudate de toată lumea și în general, în România, s-a răspândit greșit concepția conform căreia ce-i prea mult lăudat, este de fapt o țeapă.

Atunci când vine vorba despre trenduri și noutate, paranoia românului este de neegalat. Și uneori este de înțeles pentru că prea multe păcăleli am luat fiecare dintre noi. Dacă discutăm însă despre ideea de scaun de masaj, nu este vorba despre nicio țeapă. Discutăm despre un dispozitiv care chiar este util și care va continua să fie o bună investiție și în 2020 pentru cei care-i recunosc meritele.

De ce merită investiția într-un scaun cu masaj în 2020?

Vremurile pe care le trăim sunt din ce în ce mai stresante – după cum știm, nivelul de stres existent în societate nu cunoaște decât un sigur tip de gradație, în sus. Nu au existat niciodată vremuri în care nivelul de stres să scadă. Așa este viața concepură să ne dorim multe într-un timp restrâns, și ca să le obținem, trebuie să ne stresăm, să alergăm, să ne epuizăm. Conform studiilor, nivelul de stres existent astăzi în societate este de 3 ori mai mare față de stresul resimțit de generația anilor 80, motiv pentru care orice soluție de eliberare a stresului este mai mult decât binevenită. Un scaun de masaj pentru așa ceva este special conceput, iar acest trend popular în străinătate a ajuns și pe meleagurile noastre prin intermediul celor de la Masatto.

În orașele mici de provincie NU mai găsești saloane de masaj – dacă ești mare amator de masaj, ai observat probabil că în orașele mici de provincie nu prea ai unde să mergi pentru acest tip de relaxare. Ori nu a existat vreodată un salon de masaj profesional, ori dacă a existat, s-a închis din pricina lipsei de clienți. Nu prea mai are cine să vină la masaj în orașele mici de provincie întrucât acestea se află într-un stadiu foarte avansat de depopulare. Oamenii pleacă la muncă masiv în străinătate sau spre orașe în care industria încă există, gen Timișoara, Cluj, București. Astfel, utilitatea unui scaun de masaj într-un astfel de oraș este mai mult decât evidentă.

Cu timpul, investiția se amortizează complet – continuând ideea de mai sus, conform căreia dacă locuiești într-un oraș mic de provincie nu prea ai unde să mergi la masaj, putem considera că un scaun de masaj poate să fie o investiție profitabilă și pentru cei care locuiesc în orașe mari în care există astfel de saloane. Dacă facem calcule câți bani plătim pentru o ședință la un salon de masaj profesional, înmulțim cu numărul de ședințe pe care le achiziționăm în 3-4 ani, ajungem la concluzia că acest fotoliu se va amortiza fără probleme ca și cheltuială în acest interval. Ședințele de masaj la saloanele profesionale nu sunt deloc ieftine, oamenii le doresc pentru eficiență.

Este genul de investiție agreată de către români – spun acest lucru pentru că de exemplu, de pe site-ul celor de la Masatto, am luat informația conform căreia această companie poate să-ți vândă un scaun de masaj în 12 rate egale, fără dobândă. Este de departe cel mai avantajos sistem de creditare existent în lume la ora actuală, și este de departe genul de investiție fezabilă pentru români. Românii sunt mari amatori de rate dar în ultimii ani, datorită bătăii de joc cu ratele, au cam pus frână. Iată că, există totuși posibilitatea de a cumpăra avantajos fără dobândă un scaun cu masaj, dacă se dorește acest lucru. Modul de achiziție fără dobândă este perfect pentru toată lumea.

Previous articlePoliția cu flashuri pe B2
Next articleFile de poveste sau cum reuseste fototapetul sa te transpuna in alta lume
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here