Home Gandurile mele Țara bețivanilor

Țara bețivanilor

1069
0

Românii au o problemă cu consumul de alcool. Se bea mult, fără cap, se bea poșircă de proastă calitate gen bere ieftină, special concepută pentru Europa de Est, plină de chimicale și de E-uri cancerigene.

De ce beau românii așa de mult? Pentru că nu sunt educați, nu sunt educați de mici, nu sunt învățați și responsabilizați. Când românul are o problemă, dă fuga la pahar și o rezolvă, în loc să-și pună mintea la contribuție.

Băutura este un fel de mantie pentru probleme pentru oamenii slabi. În spatele acestei mantii se ascund bețivanii dar ce nu-și dau ei seama este faptul că acest refugiu nu rezolvă problemele pe care le au.

Se trezesc dimineața și problemele sunt acolo. Se ascund din nou în băutură ca după fusta mamii în loc să dea piept cu problemele. Am ajuns o țară de bețivani, de boschetari ordinari.

Uitați-vă și voi cam ce stivă de PET-uri se află în poza de mai sus. Uitați-vă apoi cam ce pune lumea pe bandă la magazin atunci când se duce la cumpărături.

Bine că știu să se vaite că sunt săraci și că țara merge prost și că politicienii fură, dar ei bani de bere au mereu. Îmi e scârbă fraților, multă lume speră ca țara asta să se schimbe în mai bine cândva, dar cum să se schimbe când oamenii sunt niște bețivani? Desigur, nu toți sunt bețivani dar acum stau și mă uit un pic în jurul meu, nu prea cunosc oameni care să nu bea. Nu știu dacă acesta este specificul țărilor sărace – omul care-și îneacă amarul în boască – dar cert este că din pricina acestui trend, lucrurile nu au cum să fie mai bune pe viitor. Vin din spate generații de copii care au băutura-n ADN și nu e bine deloc.

Previous articleIohannis o să iasă din nou
Next articleSerialele Star Trek „old school” – mult mai bune față de ce apare pe piață astăzi
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here