Home Gandurile mele Iohannis o să iasă din nou

Iohannis o să iasă din nou

598
0

Iohannis Klaus Iohannis o să iasă câștigător în urma alegerilor electorale din noiembrie. Este o presimțire de-ale mele, o concluzie trasă de mine mai ales după ce am văzut lista cu contracandidați.

Chiar dacă omul nu s-a remarcat cu absolut nimic în afară de concediile lungi și dese, efectiv oamenii nu vor risca să aducă un zăpăcit mai mare în fruntea țării. Nu este nimeni de încrede pe acele liste.

Viorica Dăncilă? Pe bune? Ar fi maxim să ajungă în vârful țării. Dan Barna? Din păcate cei de la USR au început s-o ardă pe Facebook cu lozinci populiste de genul „Fără taxe pe salariul minim”, dar când îi întrebi despre ce fel de taxe este vorba (impozit, CAS, CASS), tac ca muții, nu primești niciun răspuns.

Theodor Paleologu? Păi ne-am bucurat așa de mult că am scăpat de Băsescu în trecut, nu cred că vom mai vota PMP-ul prea curând. Kelemen Hunor de la UDMR candidează și el.

Nu pot să pricep cât tupeu poate să aibă acest om încât să facă așa ceva. Cum să vrei tu, ungur, să fii președintele României? Cine mai candidează? Cumpănașu, Diaconu, doi actori destul de slabi și în carieră și pe scena politică.

Acum, faceți voi o alegere. Ați risca să votați niște măscărici sau mai țineți o tură cu Iohannis pe care-l știți. N-a făcut el nimic dar Dăncilă, Cumpănașu, Kelemen Hunor?

Chiar sunt curios voi cu cine o să votați? Dacă vreți să-mi spuneți, aștept opinia voastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

Previous articleProsteala cu prețurile de la Altex
Next articleȚara bețivanilor
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here