Home Gandurile mele Prosteala cu prețurile de la Altex

Prosteala cu prețurile de la Altex

591
0

De vreo câteva zile am văzut pe la TV  o reclamă la Altex, cum că produsele din magazin, cele de la raft, au reduceri de până la 50%.  M-am gândit eu că doar câteva produse au astfel de reducere, eventual cele care nu se vând, pe care nu le vrea nimeni, dar am zis să mă duc totuși pe-acolo să văd despre ce e vorba. Cine știe zic, poate am baftă și dau totuși despre o campanie publicitară corectă, nu peste una cu care sunt deja obișnuit, plină de steluțe și litere mici în subsolul paginii.

Ei bine, nu mică mi-a fost mirarea să văd acolo un monitor pe care eu l-am cumpărat de la Altex acum vreo 2 ani cu 800 de lei, era scos la campanie cu ghiciți cât? 800 de lei :)) Redus de la 1200 sau ceva de genul. Băi fraților chestia asta cred că s-ar încadra la înșelăciune dacă omul cumpără, ori tentativă de înșelăciune dacă clientul nu cumpără, în cazul în care am locui și noi într-o țară cât de cât normală, în care legile există și instituțiile statului veghează aprig la respectarea lor.

Da fraților, monitorul ăla oricum era urmărit de mine demult, tot 800 de lei a fost și înainte de campania lui Pește Prăjit. Dar na, se pare că cei de la Altex cam umblă cu fofârlica de la o vreme. Au observat și ei că românii sunt disperați după discount-uri, n după prețurile efective și ce-au zis, „Haideți să facem și noi o campanie în care anunțăm reduceri, dar vindem la aceleași prețuri ca și până acum”… Nu-i problemă, dacă-i pe campanii de–astea nu mai mergem nici la ei de acum înainte și gata.

Previous articleCred că se întâmplă ceva cu titlurile de handicap…
Next articleIohannis o să iasă din nou
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here