Home Gandurile mele Serialele Star Trek „old school” – mult mai bune față de ce...

Serialele Star Trek „old school” – mult mai bune față de ce apare pe piață astăzi

597
0

Am văzut recent câteva serii Star Trek despre care voi detalia un pic mai târziu. Pot spune cu toată sinceritatea că aceste serii trase în anii 90 sunt mult mai bune față de serialele SF care apar în ziua de azi. Chiar dacă avem tehnologie mai bună, chiar dacă tehnologia efectelor speciale a evoluat și ea destul de mult, parcă s-a diminuat calitatea poveștii. Multe explozii, imagini frumoase și cam atât. O să fac o listă în cele ce urmează cu cele mai bune seriale Star Trek din punctul meu de vedere, pe care le-am văzut cap coadă, evident.

Star Trek Voyager – este de departe cea mai tare serie dintre toate, plină de borgi, de Q, de necunoscut, de situații imprevizibile, de aventură, de povești.

Deep Space Nine – este pe locul doi, deși inițial când am văzut secvențe am zis că-i o prostie, s-a dovedit a fi un serial genial, căpitanul Sisko face față tuturor provocărilor și se remarcă printr-o personalitate foarte puternică

Star Trek: The New Generation – pe locul trei, cu celebrul căpitan Picard, cu Riker, Data și toți cei celebri. L-am pus pe locul 3 pentur că deși majoritatea episoadelor sunt faine, există și unele foarte plictisitoare

Nici la capitolul filme „Old School” Star Trek nu stă rău deloc. Avem titluri precum „Star Trek Generations (1994), ” „Star Trek: First Contact (1996)”, „Star Trek: Insurrection (1998),  Star Trek Nemesis (2002)”. Le-am văzut pe toate și vi le recomand cu cel mai mare drag. Toate sunt geniale la capitolul poveste dar și la capitolul efecte speciale. Dacă mă întrebați pe mine, cel mai bun mi s-a părut First Contact, cu borgii. Dacă ați fost fanii acelsor seriale, sau filme, sunt curios ce anume v-a plăcut vouă cel mai mult.

Previous articleȚara bețivanilor
Next articlePunct ochit, punct lovit
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here