Home Gandurile mele Punct ochit, punct lovit

Punct ochit, punct lovit

636
0

Mă fraților, a scos Mircea Bravo un clip pe care am să-l pun și eu în articol, mai jos. Este despre patriotismul la români dar ca și esență, el se referă la cei oameni care nu muncesc, primesc bani de-afară, își cumpără mașini de ei, se laudă că-s avuți, apoi critică pe alții.

Adevărul este că s-a umplut țara de neica nimeni, de leneși care nu au gânduri de muncă atât timp cât rudele le trimit bani din străinătate. Eu le numesc lepre și pe cuvântul meu dacă aș avea vreo problemă cu oamenii ăștia dacă nu ar fi opulenți, lăudăroși și aroganți.

Noi, cei care muncim am ajuns să fim considerați fraieri de către acești leneși, de către aceste putori comode. Și e păcat, că multe dintre ele sunt tinere, când mămicuța și tăticuțul nu vor mai putea trimite bani, mica lepră se va trezi că moarte de foame.

Nu va cunoaște nicio meserie, nu va putea să se întrețină decât dacă merge pe centură, sau ceva de genul. Ăsta este adevărul fraților, am ajuns o țară de parveniți, mă refer la cei care încă nu au plecat.

Unii dintre ei o duc bine pe spinarea celor care le trimit bani de afară, alții au vândut pământurile, casele și apartamentele primite moștenire, și te miri că mergi pe stradă și vezi la fel de fel de țărani analfabeți mașini de zeci de mii de euro.

Păi ce să facă țăranul cu banii dacă nu să-și cumpere mașină „bengoasă”? Exact ca-n clipul lui Mircea Bravo de mai jos. Bravo măi Mircea, punct ochit, punct lovit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here