Home Gandurile mele Economia duduie, dar unde sunt locurile de muncă?

Economia duduie, dar unde sunt locurile de muncă?

627
0

Eu unul când ăi aud pe pesediști cu lozinci de genul „Ce bine merge țara” sau „Economia duduie”, îmi vine să vomit. Mă apucă toți dracii. De ce? Pentru că mă uit în jurul meu și observ că lucrurile stau exact invers, totul se năruie. Firmele se închid, apar tot mai multe spații comerciale cu afișe „De Închiriat” în vitrine, din ce în ce mai mulți prieteni de-ai mei + vecini pleacă din țară. Cum să meargă mai bine dacă oamenii pleacă? Dacă duduie economia înseamnă că aceste companii care au mare succes în această perioadă, angajează, au nevoie de oameni, nu? ei bine, când te uiți la numărul locurilor de muncă, atunci realizezi cât pot să mintă acești fost comuniști de la PSD. Cifrele sunt absolut halucinante. Județul Mehedinți, pe unde-mi fac și eu veacul este sub steagul PSD de ani de zile, de zeci de ani, de 30 de ani, dintotdeauna. Are cam 300 de mii de locuitori, orașul Drobeta Turnu Severin care cam 100.000 de locuitori. Fiți atenți aici statistici pentru economia care duduie a PSD-ului:

  • În Mehedinți, pe AJOFM : Numar oferte: 18 Numar posturi: 19. Da fraților, așa de tare duduie economia, căci sunt 19 locuri de muncă vacante la instituția statului care se ocupă cu plasarea forței de muncă. 19 locuri de muncă la un județ de 300.000 de oameni.
  • În Mehedinți, pe OLX: Am gasit 147 anunturi. 147 de locuri de muncă fraților la un județ de 300.000 de locuitori. Ca să faceți o comparație, în județul Timiș pe OLX sunt 1524 anunțuri de angajare, de 10 ori mai mult. Duduie economia, nu?

Ehe popor, cum îți e mintea, așa și soarta. Ți-a fost dor de comuniști mincinoși, i-ai ales masiv, acum bucură-te de prosperitatea pe care ți-o prezintă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here