Home Gandurile mele Voi aveți impresia că veți trăi veșnic?

Voi aveți impresia că veți trăi veșnic?

294
0

Pentru cine sau pentru ce construiți fraților case cât blocurile? În decursul unei simple vieți nici măcar nu aveți timp să populați o asemenea casă. Ce faceți cu atâtea camere? Dormiți în fiecare zi a săptămânii într-un dormitor diferit sau ce faceți cu atâtea?

Opulența asta prostească e caracteristică nouă, românilor, în special celor care pleacă la muncă în străinătate cu scopul de a demonstra celor din jur că ei sunt mari și tari și că ei au reușit în viață. Că e trendul ăsta la modă acum, să trăim pentru alții.

Chiar mă uitam astăzi la o casă, avea 3 etaje + mansardă și era pusă fix lângă un bloc cu 4 etaje. Din cauza acoperișului, cele două erau la fel de înalte. Casa o știu demult și nu am văzut niciodată becuri aprinse pe seară în ea așa că întreb și eu, ca să nu mor prost, de ce naiba ai construi așa ceva? Mai ales dacă nu ai de gând să locuiești în ea? Ca să vadă vecinii că tu ești bogat? Și rudele? Și prietenii? Pe bune, eu unul altă explicație nu am. Înțeleg nevoia românului de a avea o casă a lui dar sunt câte unii care parcă prea exagerează…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here