Home Diverse 5 motive să-ți montezi acasă o balustradă din sticlă

5 motive să-ți montezi acasă o balustradă din sticlă

321
0

A apărut un nou trend, o nouă mode în decorațiunile interioare: balustrade sticlă. Sincer, acest trend se află de ceva vreme printre noi însă abia în ultimii ani a început să iasă din anonimat, se pare că românii au descoperit beneficiile lui și acum, nu se mai pot dezlipi de el.

În cele ce urmează vom scoate în evidență care sunt avantajele balustradei din sticlă, un articol dacă faci parte dintre cei care nu au încercat până acum acest trend însă au avut tentative în trecut, răzgândindu-se constant și ferm. Iată care sunt acestea.

5 motive să-ți montezi acasă o balustradă din sticlă

  1. Scările vor fi mult mai luminate – cu toții știm și înțelegem faptul că scările trebuie să fie bine iluminate, altfel le putem rupe gâtul destul de rapid. Dacă lumina trece foarte simplu prin balustradă mai mult ca sigur acele scări vor fi foarte bine iluminate în orice perioadă a zilei.
  2. Faci economie de energie electrică – din moment ce lumina naturală își face loc mult mai simplu spre scări, nu mai ești nevoit să ții mereu becurile aprinse pe scări, astfel încât acestea să fie bine iluminate. Anual se strâng sume destul de interesante, deloc de neglijat.
  3. Aspectul este unul foarte modern – motivul principal pentru care foarte multă lume a început să dorească pentru renovarea casei instalarea unei balustrade din sticlă este aspectul general foarte modern pe care-l oferă locației.
  4. Rezistența este la ea acasă – deși discutăm despre sticlă, o balustradă are între 12 și 16 milimetri, deci greu de crezut că acea sticlă se va sparge fără să fie lovită puternic cu un corp foarte dur. În plus, în cazul în care se întâmplă, sticla este tratată termic, deci securizată.
  5. Prețurile sunt destul de bune – ABC Ludens de exemplu cere cam 175 de euro pe metrul liniar de balustradă, o sumă destul de bună comparativ cu prețul pentru balustrada din inox de exemplu sau alt material considerat ca fiind „modern”.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar fi ideal să instalați o balustradă din sticlă în casă în cazul în care vă apucați de o renovare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here