Home Diverse Materiale electrice online – 3 motive să le cumperi online

Materiale electrice online – 3 motive să le cumperi online

303
0

Cumpărăturile online sunt pe val și din fericire încă nu și-au atins apogeul. Există încă o sumedenie de lucruri pe care încă nu ne încumetăm să le cumpărăm de la distanță, încă ne bântuie lipsa de încredere specifică mentalităților fost comuniste. Astăzi vom discuta despre ideea de a cumpăra o gamă largă de materiale electrice online, de la cabluri, întrerupătoare, prize, siguranțe până la becuri. Eu unul am făcut o astfel de alegere în urmă cu puțin timp, în loc să mă duc să le cumpăr dintr-un magazin de bricolaj celebru local, și am fost destul de mulțumit. V-am povestit mai demult într-un articol faptul că am renovat garsoniera și asta a însemnat inclusiv instalația electrică. Haideți așadară să vedem 3 motive pentru care ar trebui să faci și tu acest pas, să cumperi materiale electrice dintr-un magazin online.

Materiale electrice online – 3 motive să le cumperi online

  1. Prețurile mai mici – nu știu câți dintre voi ați fost recent prin magazinele de bricolaj din oraș, însă toate practică niște prețuri destul de mari. Se bazează pe faptul că românii nu se uită la prețuri decât superficial. Nu contează ale cui sunt aceste magazine, că ele aparțin străinilor sau românilor, nu are nicio importanță. La fel de mult țin la prețuri, la fel de scump vând toate. Dacă nu ai cantități mari de luat e mai convenabil să te duci să cumperi de la magazinele specializate din oraș, dacă există așa ceva.
  2. Diversitatea – magazinele online au un mare avantaj chiar și față de magazinele de bricolaj care se bucură de suprafețe uriașe pentru expunere. Ele pot să pună la vânzare zeci de mii de produse fără să ocupe nici măcar 1 metru pătrat de spațiu. Astfel, e mult mai probabil să găsești online absolut tot ce-ți trebuie atunci când te apuci să refaci instalația electrică.
  3. Calitatea – magazinele de bricolaj au o mare problemă cu calitatea. Nu prea țin cont de ea pentru că le diminuează profiturile uriașe. Online însă, unde lăcomia nu este așa de mare, o să găsești de multe ori produse foarte calitative la prețuri destul de bune, care te avantajează.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here