Home Gandurile mele Uite de-asta urăște lumea Poliția

Uite de-asta urăște lumea Poliția

340
0

În România societatea civilă urăște visceral Poliția. De ce? Din cauza abuzurilor, din cauza nesimțirii de care dau dovada foarte mulți agenți, din cauza faptului că atunci când un polițist greșește, șefii în loc să-l disciplineze, îl apără de parcă instituția ar fi un clan mafiot, nu o entitate care ar trebui să inspire „siguranță și încredere”, unul dintre cele mai ipocrite slogane pentru MAI.

A apărut recent în mediul online acel clip cu un polițist care  rupe intenționat certificatul de înmatriculare al unui conducător auto, apoi cu un cinism ieșit din comun îl întreabă pe acesta de ce are talonul rupt, după care-i reține talonul pe motiv că-i deteriorat și-i pune și amendă cetățeanului. Vă dați seama ce nenorociți sunt angajați în Poliție oameni buni? Vă dați seama că sunt psihopați care sunt capabili să fabrice fapte ca să bage oamenii în belele, poate chiar în pușcărie?

Și colac peste pupăză, ce credeți voi că face Sindicatul Europol? Să iasă să spună că instituția nu tolerează asemenea fapte, că se vor lua măsuri drastice împotriva agentului? Nici vorbă… Au ieșit și au mințit ca niște nenorociți spunând că șoferul avea deja talonul rupt. Ei, uite de-asta nu mai are nimeni încredere în Poliție, pentru că atunci când cineva o face lată, sar ca hienele să-i ia apărarea în loc să-l pună la punct.

După ce le-am reproșat pe pagina de Facebook faptul că mint, evident m-au blocat. Ce poți să mai spui despre Sindicatul Europol ce poți să mai spui despre MAI ce poți să mai spui despre această instituție care a devenit efectiv un clan mafiot, fără să mai aibă vreo treabă cu dreptatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here