Home Gandurile mele Pista INUTILĂ de biciclete din Drobeta Turnu Severin

Pista INUTILĂ de biciclete din Drobeta Turnu Severin

205
0

S-a făcut mare proiect pe fonduri UE în oraș, o pistă pentru biciclete care dă ocol orașului. Se poate vedea și în fotografie cam pe unde este orașul, cam pe unde trece pista cu pricina. Acuma, să nu fie cu bănat, dar am și eu o întrebare: pista asta nu ar trebui să fluidizeze traficul, să convingă cetățenii să lase mașinile acasă și să folosească bicicletele pentru a merge la muncă ori pentru a-și rezolva problemele prin centrul orașului, un centru atât de aglomerat de mașini încât nu mai ai loc să arunci un ac?

Ei bine, se pare că… nu! S-a investit o sumă colosală într-o pistă pentru biciclete care nu va rezolva această problemă, va fi ceva mai mult de agrement pentru că trebuie să fii mai mult decât nebun să crezi că cine are treabă în celălalt capăt al orașului, va ocoli 10 kilometri cu bicicleta doar ca să folosească un mijloc de transport alternativ. Păi cât timp face pe ocolire, la fel de mult face și cu mașina bară la bară în linie dreaptă. Această pistă trebuia să străbată orașul în lung și în lat, mai ales în centru acolo unde este nevoie de fluidizare și de mijloc de transport alternativ nepoluant, căci și treaba asta cu poluarea începe să devină o problemă în oraș, numărul autoturismelor crescând de la an la an.

Ce să zic, păcat că nu se fac lucrurile cu cap în acest oraș, probabil acesta este rezultatul nepotismelor din Primăria Drobeta Turnu Severin, ajung pe posturi importante niște oameni fără viziune, fără inteligență, fără dorința de a rezolva probleme reale în oraș.

Previous articleAmețeli frecvente? Care ar putea fi cauzele?
Next articleUite de-asta urăște lumea Poliția
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here