Home Gandurile mele Bătaia de joc BT – uite aplicația, nu e aplicația

Bătaia de joc BT – uite aplicația, nu e aplicația

929
0

Am făcut cum am făcut, am reușit să devin client și pe la Banca Transilvania. Nu mi-am dorit în mod special, dar aveam un client important care m-a rugat să facem cumva să folosim conturi de BT. M-am dus frumos, mi-am făcut cont la ei și toate au fost ok în general. Trebuie să treci un pic prin Furcile Caudine pentru a da acces la aplicație de pe telefon dar nu-i bai, nu degeaba avem la activ ani buni de tech și online. Partea nasoală e că aplicația asta de la Banca Transilvania are perioade lungi în care nu funcționează, și când zic lungi nu mă refer la ore, ci la zile.

Da fraților, chiar recent a fost ditamai circul pe la ei pe stradă, aplicația lor nu a funcționat tocmai în perioada sărbătorilor când oamenii se grăbeau să facă plăți, să trimită bani pe la rude, să scoată banii trimiși de rudele plecate la muncă în străinătate. Și ei nimic, telefoanele la pământ, până și alea au picat. Uneori glumeam pe Facebook, făceam haz de necaz și mă întrebam dacă nu cumva a început vreun război și prima clădire luată la țintă de avioanele inamice nu a fost chiar clădirea centrală a Băncii Transilvania. Nu e frate ce trebuie, e prea mare bătaia de joc.

Ăștia de la BT au reușit să aducă la viață de departe cea mai complexă și totodată greoaie aplicație de mobile banking și evident, vor fi și pe viitor probleme cu ea. Că tot ce-i complex e supus unui risc mult mai mare de defecțiune. Cică e lucru românesc și de-aia trebuie să fie așa complex și așa de greu de folosit și așa de greu de instalat și etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here