Home Gandurile mele Școala de șoferi cu clasele 1-8

Școala de șoferi cu clasele 1-8

637
0

Mereu mi-am pus întrebarea cum reușesc toți analfabeții, toți indivizii sau individele care nu sunt în stare să citească nici măcar pe litere, să aibă permis de conducere. Există în realitate două cazuri: ori dau mită pentru a trece examenul teoretic, ori învață acolo, în timpul școlii să citească. Am asistat mai demult la un asemenea caz, nu la unul de dat mită, ci la un caz în care elevul a făcut clasele 1-4 în școala de șoferi, unde a învățat pentru prima dată să citească. Omul a avut baftă și a luat sala, incredibil, i-au picat numai întrebări scurte la care nu avea cum să se împotmolească. Erau vremurile în care încă se mai dădea sala în scris, iar corectura se făcea pe loc cu ajutorul unor șabloane.

Interesante și școlile de șoferi ce-au ajuns, ori să aducă cu bună știință în trafic niște pericole publice, ori să le școlească acolo repede în ale cititului, ca la clasele 1-8 în generală, fel de fel de indivizi certați cu cartea. Sunt curios ce-or să facă ăștia care nu au habar să scrie și să citească dar au permise de conducere atunci când vor întâlni indicatoare cu scris pe ele. Că ei stăteau pe la școală câte 4-5 minute să descifreze întrebarea și variantele. Vor trage sub indicator și-l vor lua pe litere? Evident că nu. Vor merge mai departe ca boii și vor face probabil vreun accident de pomină, că doar România este campioană mondială absolută și indiscutabilă la asemenea evenimente. Unde vă este conștiința domnilor patroni de școli? Unde vă este conștiința domnilor examinatori care fraudați examenele pentru fel de fel de etnii?

Previous articleBătaia de joc BT – uite aplicația, nu e aplicația
Next articleDespre satisfacția românului care apare atunci când un semen căruia îi mergea bine, ajunge la ananghie
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here