Home Gandurile mele Bravo lui?

Bravo lui?

532
0

Să nu ne mai mirăm fraților că există atât de multe accidente pe meleagurile noastre. Nu lipsa autostrăzilor este de vină, ci mentalitatea noastră de rahat, care iese în evidență mai mereu prin intermediul mirobolantului Facebook.

Un exemplu vedeți și-n clipul de mai jos unde un camion a tăiat un sens giratoriu. Ei bine, o astfel de manevră se lăsa cu suspendarea permisului de conducere dacă trăiam și noi într-o țară normală, nu într-una bananieră.

Mai mult, există multe comentarii la acest clip care susțin și chiar încurajează, laudă fapta omului. Păi mai e ceva de zis în afara faptului că suntem o țară de idioți și că ne merităm soarta?

Aceleași comentarii de căcat, de susținere a celui aflat în greșeală apr și pe la postările în care se anunță că poliția a făcut ceva, orice. Lumea susține hoții și infractorii pentru că și ei sunt la fel.

Cine se aseamănă se adună. La fel și-n cazul tiristului, cei care-i laudă inițiativa probabil se cred și ei ceva zmei ai șoselelor care profită la maxim de faptul că nu există Poliție pe străzile patriei.

Nu frate că nu avem nicio șansă, dacă unii consideră că poți face orice cu un camion atât timp cât ai vizibilitate, mai e ceva de zis? Aplaudați fraților în continuare idioții, că o să fie bine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here