Home Diverse La cine apelăm pentru denisipări puțuri de calitate?

La cine apelăm pentru denisipări puțuri de calitate?

331
0

denisipări Mulți dintre noi avem puțuri de apă la țară sau chiar la oraș dacă zona în care am construit casa nu este încă racordată la rețeaua municipală de apă și canal (se mai întâmplă într-o țară ca România). Suntem nevoiți să efectuăm periodic, conform indicațiilor constructorului, operațiunea numită denisipare. Prin denisipare, înțelegem procesul prin care nisipul acumulat în puț este scos  în afara forajului de apă. Particulele mari rămân în jurul coloanei filtrante a puțului, formând un filtru natural. Pe lângă timpul îndelungat de exploatare a puțului, nevoia pentru denisipare poate să mai apară și din pricina defecțiunilor apărute la mecanismul de pompare. Din acest motiv, se recomandă ca atunci când săpăm un puț, să instalăm din prima o pompă submersibilă de calitate, chiar dacă suntem nevoiți să scoatem mai mulți bani din buzunar.

În momentul în care constatăm că apa pe care o scoatem din puț nu mai corespunde din punct de vedere al gustului, culorii, mirosului, ori pur și simplu observăm că vine la robinet cu tot cu nisip, trebuie să luăm legătura cu o companie care se ocupă cu denisipări puțuri. Sănătatea noastră este întotdeauna pe primul plan, așa că trebuie să rezolvăm problema cât mai rapid, trebuie să scăpăm cât mai rapid de apa contaminată. Aici apare o problemă: la cine apelăm?

La cine apelăm pentru denisipări puțuri de calitate?

Din moment ce sănătatea noastră este pusă în pericol, este clar că trebuie să apelăm la profesioniști. Din start trebuie să renunțăm la ideea de a aduce pe Nea Vasile, priceputul satului, ori pe Nea Fane, despre care spun vecinii că s-ar pricepe la așa ceva. Denisiparea este o procedură destul de complexă care poate fi făcută în mai multe feluri (lacarit cu lingură de foraj sau cu pompă Mamuth), în funcție de modul în care a fost construit puțul, în funcție de diametrul puțului și de adâncimea acestuia. Automat, este o operațiune care trebuie lăsat în seama celor care sunt autorizați.

Întrebarea următoare este cum ajungem la o firmă autorizată care să fie capabilă să facă o treabă de calitate? Deși în teorie pare destul de complicat, în realitate, dacă ne ghidăm după câteva reguli simple, este destul de simplu. Haideți să vedem împreună care sunt aceste reguli pe care dacă le urmăm, ajungem întotdeauna la o companie autorizată, capabilă să aducă în prim plan denisipări puțuri de foarte bună calitate, adică exact ceea ce ne dorim.

Cum ajungem la o companie specializată în denisipări puțuri de calitate

  1. Portofoliul de lucrări – cea mai bună carte de vizită a unei companii care se ocupă cu denisipări puțuri este propriul portofoliu. În momentul în care avem nevoie de un asemenea serviciu, tot ce trebuie să facem este să căutăm online o companie care să aibă un portofoliu de lucrări satisfăcător. Ideea este destul de simplă: în România se merge foarte mult pe recomandare în acest domeniu. Cei care fac treabă bună au automat un portofoliu bogat și sunt destul de greu de prins, având un calendar al lucrărilor destul de plin.
  2. Vechimea pe piață – piața din România este destul de instabilă. Neserioșii nu fac prea mulți purici indiferent de domeniul de activitate, mai ales pe parte de denisipări puțuri. De exemplu, cei de la euroforaj.ro sunt pe piață din 2003 iar a lor experiență se vede prin intermediul portofoliului de lucrări. O companie cu experiență în foraje puțuri va fi capabilă să aducă în prim plan o operațiune de denisipare perfectă, ca la carte.

Acestea sunt cele mai importante două aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când avem nevoie de o companie care să ne scape de nisipul din puț. Trebuie să fim atenți la vechimea pe piață și mai ales la portofoliul de lucrări, portofoliu care povestește experiența comnpaniei simplu, rapid, prin intermediul câtorva rânduri/imagini.

Previous articleProblema pietonilor la hipermarketurile din România
Next articleBravo lui?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here