Home Gandurile mele Despre fetele cu sula-n gură pe stradă

Despre fetele cu sula-n gură pe stradă

294
0

Am trecut din întâmplare pe lângă un grup de vreo 4 fete, prin oraș. Pot spune că nu am auzit băieți care să vorbească atât de vulgare ca ele, numai cu „Ce p*la mea vrei fată? Lasă-mă-n p*la mea în pace!” și chestii de-astea. Acum vine întrebarea mea: ce fel de părinți au fetele din ziua de azi și prin ce anturaje bântuie ele de-au ajuns să fie așa spurcate la gură culmea, cu niște vorbe care nu doar că nu le fac cinste, dar nici nu li se potrivesc din punct de vedere logic. Astea-s vorbe specifice băieților, că ei au sulă.

E destul de trist să vezi că simbolul feminității se duce pe apa sâmbetei, că pe zi ce trece fetele devin tot mai băiețoase. Nu mai au nimic tandru în ele, nu mai au nimic feminin. Din cauza faptului că de la vârste foarte fragede o dau pe anturaj de golăneală, schimbă total mentalitatea feminină. Părinții? Nu știe nimeni nimic despre ei. Probabil există, dar sunt plecați pe la muncă în străinătate, ca să poată să-și îmbrace fetițele cu țoale de firmă, să le poată cumpăra iPhone de 1000 de euro. Ce dacă ajung ele să vorbească așa spurcat? Sunt niște simple cuvinte, nu?

Vă spun sincer că eu unul dacă aș avea o asemenea fată aș da-o la casa de copii. Acolo e locul golănelii, nu în familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here