Home Diverse Cea mai bună soluție pentru a scăpa de moloz

Cea mai bună soluție pentru a scăpa de moloz

331
0

Tuturor ne place să renovăm apartamentul sau casa în care urmează să ne mutăm. E mult mai convenabil să cumperi un imobil care necesită renovare decât unul nou, ori unul deja renovat. Prețurile sunt mult mai bune, mult mai convenabile. Dacă ești dispus să treci prin chinurile unei renovări, e posibil să fie o decizie foarte bună pentru tine. După renovare, apare însă o problemă destul de mare, care se traduce prin mormanul de saci de rafie cu moloz care se adună la poartă și care trebuie duși undeva. Întrebarea este unde anume?

Pe piață există câteva soluții, mai ales dacă locuiești în capitală. Prima soluție este să încarci tu personal sacii în mașină și să-i duci la groapa de gunoi a capitalei, unde vei fi taxat corespunzător. Dacă ai o remorcuță prin ogradă și nu te tragi de la munca fizică, probabil este ok pentru tine. Cea de-a doua variantă este închirierea unui tomberon special pentru moloz. Problema este că apar costurile destul de mari și colac peste pupăză, trebuie să faci și pe jandarmul la tomberon. Trăim în România și mai mult ca sigur vor veni alții să-și arunce molozul în tomberonul tău.

E o bătaie de cap costisitoare, stresantă. Dacă ai curte mare și poate intra camionul în ogradă să-l lase acolo astfel încât să nu fii nevoit să-l păzești peste noapte de românii inventivi, dacă ai suficienți bani în buzunar, probabil aceasta este soluția perfectă pentru tine. Dacă cele două soluții nu ți se potrivesc ar mai fi una. Transportă moloz ieftin prin intermediul firmelor specializate în astfel de activități. Există companii în capitală care pentru o sumă decentă, vor trimite un camion la tine + oameni care să încarce molozul.

Din punctul meu de vedere, aceasta din urmă, ultima, este soluția ideală pentru că nici nu muncești fizic, iar prețurile sunt destul de bune comparativ cu cele două variante mai sus specificate. Acum, rămâne la alegerea fiecăruia dintre voi, să decideți care variantă vi se potrivește cel mai bine. Important este ca la final de renovare, la final de operațiune, să existe un echilibru și în ceea ce privește cheltuiala, cheltuială care poate crește simțitor din pricina costurilor de transport al molozului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here