Home Gandurile mele Cu boasca la purtător pe stradă

Cu boasca la purtător pe stradă

327
0

Eu unul credeam că nu ai voie să bei pe stradă, însă după cum observ, cred că legea asta e doar așa, de formă. Nimeni nu pățește nimic pentru că văd foarte multă lume, zilnic, oameni care beau pe stradă, care țipă, care chiar cad din picioare de beți ce sunt.

În România există o problemă foarte mare cu băutura, cred că ne-am transformat într-o țară de alcoolici. I-am luat demult pe ruși la capitolul ăsta. Nu contează ce bem, să ne îmbete doar. Se cumpără la greu bere la PET, ieftină, de calitate îndoielnică.

Cred că în scurt timp o să ajungem să facem baie în bere sau ceva de genul, prin venele noastre o să curgă alcool în loc de sânge. Că adineaori am auzit la TV o știre cu accident de circulație în care a fost implicată o mașină în care se aflau 2 copii.

Tatăl lor, care conducea, era beat. Cred că pedepsele pentru cei care conduc beți sunt prea mici. Ar trebui închisoare 100% fără să existe altă variantă. Parcă prea nu ne mai ferim atunci când vine vorba despre băutură. Nici pe stradă, nici în trafic.

Ăsta e comportament de om care nu se teme niciodată de nimic. Și de ce să se teamă din moment ce oricât de mult ar bea, oriunde ar bea, ei nu sunt niciodată pedepsiți.

Previous articleCea mai bună soluție pentru a scăpa de moloz
Next articleVisătorii
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here