Home Gandurile mele Coji de semințe scuipate din BMW X1

Coji de semințe scuipate din BMW X1

351
0

Am fost ieri pe la pădure să dau câteva ture, așa înainte de sărbătorile pascale. V-am povestit într-un articol precedent despre acei copii care alergau de zor… Ei bine, am avut parte și de un eveniment neplăcut. De fapt, nu știu de ce mă mai supără aceste lucruri pentru că sunt normale într-o țară plină de nesimțiți precum România. Haideți să vă povestesc ce s-a întâmplat de fapt.

Alergam liniștit acolo, de jurul împrejurul pădurii și dintr-o dată aud un motor de mașină în spate. Pot să aud atunci când folosesc casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge pentru a asculta muzică. Cealaltă ureche o al liberă. Mă trag într-o parte de drum ca să treacă prostul cu mașina deși am zis că odată nu o să mă mai dau, că nu au ce căuta cu mașinile în pădure, pe unde se joacă copii și etc…

Trece omul, iar după ce mă depășește vreo 3 metri scuipă cojile de semințe pe geam direct în fața mea. Nu a făcut-o intenționat, bătea vântul din față și a împins cojile către mine, ajutate și de viteza BMW-ului său X1. Cum vine asta mă, să te duci și tu în natură, să alergi prin pădure și să vină un țigan cu BMW X1 și să-ți scuipe coji de semințe în cap?

Cred că este unul dintre evenimentele care m-ar determina să părăsesc definitiv țara asta plină de țigani cocalari îmbogățiși pe hoție, dacă nu aș fi legat de bloguri și de publicitatea online. Când vezi asemenea jeguri de oameni îți vine să pleci unde vezi cu ochii și să nu te mai întorci niciodată în țara țiganilor bogați care te scuipă din mers de la volanul unei mașini de 50.000 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here