Home Diverse Afla pasii pe care ii urmeaza castigatorii jocurilor Loto

Afla pasii pe care ii urmeaza castigatorii jocurilor Loto

615
1

Toti oamenii spera sa devina miliardari peste noapte, insa pentru unii este mult mai usor decat pentru altii sa se imbogateasca atat de repede. Acest lucru se datoreaza norocului, perseverentei, precum si strategiilor pe care le urmeaza in momentul in care decid sa intre in apriga competitie a jocurilor loto.

Aceste modalitati de castig sunt extrem de populare atat in Romania cat si in cele mai dezvoltate tari ale lumii. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista extrem de multe persoane care joaca la loto, tocmai pentru ca premiile sunt mari si atrag atentia tuturor. De altfel, inca din cele mai vechi timpuri, astfel de castiguri au fost extrem de celebre, fapt pentru care au rezistat chiar si pana in ziua de azi, cu toate ca in prezent sunt mult mai cunoscute si apreciate de participanti. Este considerata cea mai eficienta metoda de a castiga sume impresionant de mari de bani, fara a depune niciun efort fizic sau intelectual, in sensul in care concurentii se bazeaza strict pe intuitie si noroc.

Persoanele care nu se incred prea mult in destin, isi creaza un plan extrem de bine pus la punct ce poate mari considerabil sansele de castig. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru sa fie intr-adevar posibil, este nevoie de implicare si dedicare, astfel ca e necesar sa urmeze anumiti pasi pentru a putea fi cat mai aproape de sumele mari de bani la care toti participantii spera.

Cu toate ca unele persoane castiga doar datorita norocului, majoritatea ajung la premiul cel mare pentru ca urmeaza un plan extrem de bine pus la punct, cunoscut si sub numele de strategie. Aceste strategii nu sunt cunoscute de toti oamenii, fapt pentru care multi se simt complet dezamagiti ca nu au reusit nici macar sa se apropie de toate numerele castigatoare.

Iata care sunt principalii pasi dupa care se ghideaza majoritatea persoanelor care au castigat marile premii loto:

  • Primul lucru ce trebuie facut in masura in care se doreste a se castiga la loto, este de a participa. Indiferent ca este vorba despre o loterie din Romania sau din strainatate, participantul trebuie sa isi depuna toata increderea ca intr-un final totul va fi bine.
  • Perseverenta reprezinta cheia oricarui succes. Este extrem de important ca participantii sa aiba incredere in fortele proprii, tocmai datorita faptului ca intr-un final vor ajunge sa aiba acces la premiul cel mare. Bineinteles ca exista editii in care probabil jucatorii nu vor castiga, insa odata cu trecerea timpului, vor intelege care sunt micile trucuri ce reusesc sa ii aduca din ce in ce mai aproape de premiul mult visat.
  • Multi castigatori au reusit sa isi convinga prietenii sa puna bani la un loc si sa achizitioneze un numar ridicat de bilete pe care le-au completat cu numerele pe care le considerau a fi norocoase. Aceasta strategie este extrem de utila, avand in vedere ca in acest fel participantii se vor afla mult mai aproape de marele premiu si vor scuti in acelasi timp sume mari de bani.

O astfel de metoda este abordata de majoritatea persoanelor care au castigat, astfel ca la ora actuala din ce in ce mai multi concurenti au inceput sa adopte aceasta strategie, vazand cat de benefica este.

  • Numerele mai mari de 31 maresc sansele de castig al celui mai mare premiu in totalitate. Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca majoritatea persoanelor obisnuiesc sa treaca pe bilet zilele de nastere ale celor dragi – castigatorii fiind nevoiti sa imparta premiul. Astfel ca numerele mai mari de 31 de cele mai multe ori nici nu sunt jucate.

Cu cat exista mai multi castigatori, cu atat premiile vor fi mai mici, fapt pentru care este important ca alegerea cifrelor sa fie realizate strategic, nu lasate in voia sortii.

  • Numerele consecutive ar trebui sa fie evitate. Cei care au beneficiat de marele premiu, marturisesc faptul ca este recomandat ca pe un bilet sa nu existe mai mult de doua numere consecutive, caci astfel scad extrem de mult sansele. Cifrele si perechile de cifre diferite maresc destul de mult sansele de castig.
  • Uneltele loto reprezinta principala arma secreta a majoritatii castigatorilor. Dupa cum spune si numele, acestea nu tin cont de noroc, ci beneficiaza de o anumita siguranta ce reuseste sa aduca participantul mult mai aproape de marele premiu in momentul in care le analizeaza corespunzator.
  • Numerele frecvente reprezinta una din uneltele loto la care au apelat majoritatea castigatorilor. Acestea ofera detalii exacte cu privire la care sunt cele mai populare numere loto, precum si care este procentul extragerilor. In acest fel jucatorii au ocazia sa joace numerele ce sunt considerate a fi cele mai norocoase.
  • Ultima aparitie este o alta unealta de care tin cont jucatorii loto, datorita faptului ca s-a dovedit a fi extrem de utila. Aceasta ii ajuta pe toti participantii sa vada care sunt toate numerele jocului, precum si informatii extrem de utile cu privire la data in care au fost extrase ultima data.

De asemenea, jucatorii tin cont de numarul extragerilor fiecarui numar in parte, lucru extrem de util ce le ofera sansa tuturor participantilor de a fi cu un pas inaintea celorlalti ce nu utilizeaza uneltele loto.

  • Un alt truc ce sta in spatele castigurilor loto consta in utilizarea uneltei loto cunoscuta sub numele de numere calde si reci. Aceasta are in vizor frecventa extragerilor de-a lungul timpului, precum si analiza ultimei dati in care au fost extrase. Numarul rece reprezinta cel ce a fost extras de curand, cel cald cand se apropie extragerea, iar fierbinte cand numarul intarzie sa apara.
  • Verificarea numerelor este unealta la care toti participantii ar trebui sa apeleze. Aceasta evalueaza daca numerele pe care jucatorul le-a marcat au mai aparut in extragerile din ultimul an sau nu. In acest fel concurentul va putea intui daca cifrele vor iesi castigatoare in viitorul apropiat.

Toate fiind spuse, oricine poate deveni un adevarat expert in practicarea jocurilor loto daca tine cont de micile strategii la care apeleaza majoritatea castigatorilor marilor premii.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here