Home Diverse CUM POTI EVITA AMENZILE PENTRU ROVINIETA CU AJUTORUL ROVINIETA.ONLINE

CUM POTI EVITA AMENZILE PENTRU ROVINIETA CU AJUTORUL ROVINIETA.ONLINE

360
0

Banii se adună destul de greu în România dacă ești un antreprenor corect și cinstit, care încearcă întotdeauna să respecte legislația aflată în vigoare, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să primești amenzi pentru o mică neatenție de genul lipsa rovinietei.

Se poate întâmpla, mai ales atunci când discutăm despre parcuri auto, despre transport național de marfă, în special despre transportul de mărfuri efectuat cu autovehicule grele pentru care lipsa rovinietei poate însemna conform legii 241 din 20.07.2022 o amendă de până la 11.900 RON.

Din păcate atunci când vine vorba despre autoritățile statului, nu ai cu cine să te înțelegi în România. Nu există clemență, nu există istoricul curat pe care să-l poți aduce în discuție în momentul în care ai uitat pur și simplu să cumperi rovinieta pentru un autocamion. Plicul vine la sediul firmei și ești bun de plată.

Există multe legi în România create efectiv pentru a aduce bani la buget, inclusiv aceasta pentru lipsa rovinietei, întrucât dacă stăm să ne gândim mai bine, rovinieta în sine nu are nicio justificare într-o țară în care efectiv nu există drumuri, sau dacă există, sunt atât de prost întreținute încât mașinile ajung în service pentru bucși, pivoți și telescoape mai des ca orice alt autovehicul dintr-o țară occidentală.

De fapt, cred că mulți dintre noi am observat acest lucru, respectiv drumurile mult mai bine întreținute în Occident față de România în momentul în care ne-am achiziționat câte un autoturism din străinătate. Mulți dintre noi am observat la revizia generală dinainte de RAR faptul că deși vehiculul are o vechime destul de mare, nu i s-a umblat la telescoape, la bucșele de la brațe și lucruri de genul.

Cum poți însă evita amenzile pentru lipsa rovinietei dacă ești un mic antreprenor? Ei bine, soluția se numește rovinieta.online și poate să te ajute mai mult decât îți poți imagina. Discutăm despre un portal destinat emiterii și gestiunii de roviniete pe care dacă-l folosești, vei scăpa practic de amenzi.

Rovinieta.online aduce în prim plan mai multe avantaje. În primul rând poți beneficia de o gestiune mult mai bună a rovinietelor. Softul îți permite emiterea mai multor roviniete în același timp astfel încât să economisești timp, timp destul de valoros pentru un antreprenor care dorește să se dezvolte. Ai toate plățile la un loc, practic reușești să administrezi mult mai simplu achiziția de roviniete. E mult mai OK decât să lași totul în seama șoferilor, care poate pierd chitanțele ori uită să le cumpere cu totul pe drum.

În al doilea rând, rovinieta.online se bazează pe alerte. Odată folosit softul, acesta va reține datele de expirare pentru fiecare rovinietă în parte și te va informa în momentul în care unul dintre vehicule riscă să rămână fără rovinietă. Acesta este de departe cel mai mare avantaj al acestui serviciu de administrare roviniete parc auto, este măsura prin intermediul căreia se elimină riscul de a mai primi amenzi.

În al treilea rând, există posibilitatea de a externaliza cu totul achiziția de roviniete către personalul rovinieta.online. Dacă nu ai timp să te ocupi de achiziții, mai ales în cazul în care deții un parc auto de mari dimensiuni, acest serviciu devine mai mult decât salutar. În baza unui tabel de comandă destul de simplu de completat, se vor ocupa alții de achiziții. În plus, în cazul în care există greșeli și se constată că este vina personalului rovinieta.online, aceștia își vor asuma plata amenzilor.

Nu în ultimul rând, discutăm despre un serviciu absolut GRATUIT. Pe tine ca și antreprenor nu te costă absolut nimic să-l folosești, din contră, ai numai avantaje. Știu că sună ciudat cuvântul GRATUIT, întrucât în România nimic nu este gratis, însă se pare că în acest caz nu există comisioane ascunse ori taxe suplimentare. Poți încerca și vei vedea că nu există nici inconvenient pentru utilizarea portalului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here