Home Diverse Cum te ajută un dedurizator Kinetico să fii mai sănătos

Cum te ajută un dedurizator Kinetico să fii mai sănătos

472
0

dedurizator KineticoVremurile pe care le trăim sunt destul de dificile și cu siguranță starea generală de sănătate din societate este mult mai precară față de acum 10 sau 20 de ani. Nivelul de stres a crescut direct proporțional cu dezvoltarea industrială iar poluarea la care organismele noastre sunt supuse zi de zi atinge cote alarmante.

Astfel, suntem nevoiți, obligați să luăm măsuri care să ne protejeze sănătatea, suntem nevoiți să investim în sisteme care să prevină apariția anumitor afecțiuni devenite mult prea frecvente în ziua de azi. Așadar, în cele ce urmează vom discuta despre investiția într-un dedurizator Kinetico, un aparat care ne poate ajuta să prevenim boli precum dermatita sau pietrele la rinichi prin simpla dedurizare a apei pe care o folosim acasă.

Despre apa dură

În primul rând, haideți să definim puțin apa dură. Ce este ea de fapt? În linii mari, apa dură reprezintă apa foarte bogată în ioni de calciu și magneziu, care în momentul măsurătorilor are în componență o concentrație de carbonat de calciu cuprinsă între 120 și 180 miligrame / litru. Dacă există o concentrație mai mare de 180 mg / litru de carbonat de calciu apa este catalogată drept foarte dură și devine implicit mult mai periculoasă pentru organism.

Cum ne dăm seama de faptul că avem de-a face cu apă dură acasă fără teste precise? Ei bine, apa dură se poate vedea și cu ochiul liber. Cel mai bun exemplu este cel al vaselor pe care le-am spălat recent și pe care rămân urme vizibile. Un alt indiciu pentru apa dură poate fi și presiunea scăzută la robinet. Cu timpul se depun sedimente de calciu și de magneziu pe țeavă și evident presiunea va începe să scadă semnificativ. Dar pentru mai multă siguranță, pentru o măsurătoare cât mai liniștitoare, există în comerț anumite testere care ne pot indica foarte exact dacă avem de-a face cu apa dură.

Apa dură și sănătatea

Mulți dintre noi am crescut cu obiceiul de a bea apă de la robinet iar acest lucru poate să ne afecteze sănătatea pe termen lung. După cum spuneam mai sus, există anumite boli a căror apariție poate fi favorizată de apa dură. Pietrele la rinichi sunt cea mai frecventă afecțiune care poate fi dezvoltată „cu ajutorul” apei pline de calcar.

Desigur, fiind vorba despre o afecțiune care apare într-un timp foarte îndelungat și după un consum de apă dură extrem de mare, nu există studii care să specifice negru pe alb cât de mult influențează apa dură apariția acestei boli, însă cu siguranță mulți dintre noi avem prin preajmă prieteni sau chiar rude care au avut de-a face cu această boală, iar medicul le-a recomandat să nu mai folosească apa de la robinet.

Dermatita, o altă boală extrem de frecventă în societate în ziua de azi, despre care medicii nu au reușit să culeagă încă foarte multe informații drept urmare nu există un tratament adecvat care să vindece 100% pe toată lumea, pare să fie influențată de apa dură. Deși mulți dintre cei care s-au „pricopsit” cu această afecțiune dau vina pe stres, apa folosită pentru a face baie joacă un rol foarte important pentru că poate să irite foarte tare pielea sensibilă.

Cum scapi de apa dură

De apa dură se poate scăpa din gospodărie foarte simplu, prin instalarea unui dedurizator Kinetico. Discutăm despre o investiție care are drept scop prevenția și ridicarea calității vieții pe termen mediu și lung. E bine să fim preventivi și să încercăm pe cât posibil să ne ferim de aceste afecțiuni despre care nimeni nu prea știe exact când, cum sau de ce apar. Este în puterea noastră, este de datoria noastră să ne adaptăm cerințelor unei societăți moderne și să avem grijă de sănătatea noastră și a familiei noastre.

Dedurizator SUMO I KINETICO Statie dedurizare apa Kinetico

Protecția electrocasnicelor

În plus, un dedurizator Kinetico odată instalat va avea grijă și de electrocasnicele noastre, cele care intră în contact direct cu apa de la rețea. Discutăm aici despre mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, cafetiere sau espressoare, aspiratoare cu apă, etc. Este bine să încercăm să protejăm și electrocasnicele în care investim sume considerabile de bani, cu siguranță cu toții ne dorim ca acestea să ne țină cât mai mult timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here