Home Diverse Cauți un cadou pentru bărbați? Iată unde găsești unul interesant

Cauți un cadou pentru bărbați? Iată unde găsești unul interesant

691
0

A devenit aproape un calvar să cauți un cadou pentru bărbați în magazinele online din România. Marfă multă, copiată parcă de la unii la alții, care din păcate nu poate fi catalogată drept „interesantă”. Cadoul în ziua de astăzi nu mai are semnificația doar de simbol, trebuie să fie și ceva util.

Discutăm despre o piață a cadourilor aglomerată, sufocată până la refuz de ceea ce numim în sens larg „marfă generală”. Există însă și excepții precum jubi.ro, un magazin online destinat cadoului de calitate despre care vom discuta ceva mai detaliat în cele ce urmează.

Jubi.ro –  un magazin online specializat în comercializarea de cadouri UTILE

Dacă ești în căutarea unui cadou bărbați de calitate, care să fie și util nu doar simbolic, jubi.ro este locul perfect în care poți să începi. Discutăm despre un magazin nou apărut în sfera online care vine din spate cu o politică de comerț orientată spre nevoile clientului, spre acoperirea golului lăsat pe piață în sfera utilității produsului de către celelalte magazine online. Cadourile în ziua de astăzi trebuie să aibă și utilitate, nu doar personalitate.

După doar 2-3 minute petrecute în acest magazin online, veți observa atât faptul că deține marfă unică pe care nu o mai regăsești în altă parte, dar și faptul că prețurile sunt foarte accesibile. Contează foarte mult și prețul atunci când vine vorba despre cadouri bărbați, ziua onomastică a cuiva nu trebuie să aducă probleme financiare celor care vin ca și invitați. Și oricum nu mai este demult valabilă ideea conform căreia un cadou interesant este neapărat un cadou scump.

Aceste cadouri bărbați existente pe jubi.ro sunt aranjate pe mai multe categorii, bine gândite, astfel încât să acopere o plajă de sărbătoriți cât mai largă. Există cadouri destinate celor care călătoresc, cadouri amuzante, cadouri pentru îngrijirea bărbii, jocuri de petrecere, Puzzle 3D din lemn, gadgeturi, grătare și ustensile și lista poate continua. Cu siguranță mulți dintre voi veți găsi ceva cu adevărat interesant de comandat de pe jubi.ro, un cadou atât frumos dar și util, care să aducă sărbătoritului multă satisfacție și multă bucurie în momentul în care îl va folosi.

Exemple de cadouri pentru bărbați cu adevărat utile, existente pe jubi.ro

MĂSUȚĂ PENTRU LAPTOP

În imaginea de mai jos avem ceea ce putem numi cu siguranță un cadou bărbați cu adevărat util în special în contextul pandemic actual, în care foarte multă lume este nevoită să lucreze de acasă. Măsuța este perfectă pentru lucrul din pat și include suport pentru telefon dar și un mic mouse pad. De asemenea, pernuța pe care o are dedesubt se va asigura de faptul că nu-ți amorțesc picioarele în momentul în care vei folosi această măsuță.

CANĂ AUTOMATĂ

O cană cu amestecare automată este mai mult decât utilă cafegiilor, oamenilor care iubesc această licoare dătătoare de energie și care doresc să-și simplifice viața. Lingurița cu care amesteci în cană trebuie evident ulterior spălată, un efort de multe ori supraomenesc pentru cei care se trezesc dimineața și până nu sorb un pic de cafea, nu sunt capabili să facă absolut nimic. Este un cadou destul de simpatic dar și destul de util dacă-l analizăm din anumite puncte de vedere.

BATERIE EXTERNĂ

Știu că ideea de baterie externă se află printre noi de ani buni, iar utilitatea unui asemenea dispozitiv nu poate fi pusă niciodată la îndoială, însă bateria externă din imaginea de mai jos, pe care o puteți cumpăra de pe jubi.ro este cu totul specială. Ea se transformă într-un cadou bărbați foarte interesant întrucât se poate încărca direct la soare, nu mai este necesar să o țineți la încărcat la priză înainte să plecați în excursie, concediu ori minivacanță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here