Home Diverse 4 motive să investești într-o mașină de gunoi Ford dacă deții o...

4 motive să investești într-o mașină de gunoi Ford dacă deții o companie de salubritate

1533
0

mașina de gunoi FordManagementul unei companii de salubritate nu este lucru simplu, indiferent că discutăm despre stat sau privat. Cu noile reglementări de mediu care se implementează de la lună la lună, de la an la an, sarcina de a gestiona activitatea de salubrizare devine tot mai dificilă. Una dintre modalitățile de a face față acestor schimbări legate de managementul deșeurilor este investiția în tehnologie de ultimă generație. Pentru o companie de salubritate, cea mai importantă investiție se leagă evident de utilajele pe care le folosește în colectarea deșeurilor.

Astăzi, colectarea deșeurilor menajere nu se mai poate face simplu. Există multe orașe în România care au trecut la colectarea selectivă și evident, companiile de salubritate au trebuit să se adapteze și să găsească o nouă modalitate de a colecta deșeurile separat. Cea mai la îndemână metodă de a ataca colectarea selectivă este evident atribuirea de autogunoiere separate pentru fiecare tip de deșeu în parte: organic, hârtie, plastic, aluminiu, sticlă, etc.

Vom discuta în cele ce urmează despre mașina de gunoi Ford 22 M3, un utilaj care poate spori productivitatea unei companii de salubritate și nu numai. Există de fapt 4 motive să investești într-o mașină de gunoi Ford dacă deții o companie de salubritate, iar în cele ce urmează vom vedea punctual care sunt acestea.

4 motive să investești într-o mașină de gunoi Ford dacă deții o companie de salubritate

  1. Volumul mare de colectare. Autogunoiera Ford 22 M3 poate să ridice în total 23.5 metri cubi de deșeuri, având masa maximă autorizată de 26 de tone. Este perfectă pentru orice tip de deșeu, menajer sau industrial, utilajul beneficiind de un raport de compactare de 6 la 1. După cum știm, cantitatea de deșeuri este mereu în creștere peste tot în lume, chiar și într-o țară mai slab dezvoltată precum România. Iar faptul că autogunoiera Ford deține o capacitate mare de încărcare va crește mult productivitatea.
  2. Condiții bune pentru șofer. Multe firme de salubritate din România se confruntă cu lipsa de personal. Șoferii profesioniști nu prea vin să lucreze pe autogunoiere și asta din pricina faptului că majoritatea firmelor de salubritate nu au camioane dotate decent. Ei bine, o autogunoieră Ford 22 M3 vine echipată cu opțiuni care sporesc gradul de confort al șoferului: scaun șofer încălzit cu suspensie pneumatică și suport lombar, oglinzi încălzite, pilot automat, aer condiționat, și lista poate continua. Șoferii și-au dorit dintotdeauna condiții.
  3. Economie pe termen lung. Din multe puncte de vedere. Va exista economie în primul rând prin faptul că un utilaj nou nu prea dă pe la service. Perioada de downtime va fi minimă, eventual doar pentru revizii. Nu mai trebuie plătite intervenții costisitoare în service, specifice utilajelor vechi. În plus, mașina de gunoi Ford 22 M3 vine cu un motor foarte bine echilibrat pentru capacitatea ei. Este econom. Discutăm despre un motor Ford ECOTORQ, 6 cilindri în linie, Euro 6, 330 de cai putere la 1900 RPM, cuplu maxim 1300 nm/1700 RPM.
  4. Norma de poluare. Autogunoiera Ford 22 M3 dispune de un motor de ultimă generație, Ford EcoTorq, 6 cilindri în linie, 330 de cai, Euro 6. Este un utilaj de viitor întrucât din pricina poluării, foarte multe orașe vor interzice circulația în centre sau chiar pe întreaga suprafață a mașinilor și utilajelor vechi, mari poluatoare. Norma de poluare Euro 6 a acestui motor va transforma vehiculul într-unul foarte futureproof. În plus, mi se pare o idee de bun simț să ai într-o companie care se ocupă cu deșeuri, vehicule cât mai ecologice.

Acestea sunt de departe cele mai importante motive pentru care ar trebui să investești într-o mașină de gunoi Ford 22 M3 dacă te deții sau te ocupi de managementul unei companii de salubritate (de stat sau privată). Discutăm așadar despre un utilaj cu volum mare de încărcare, ce deține o cabină optimizată pentru confortul șoferului, un utilaj care pe termen lung va aduce economie pe toate planurile și care din pricina normei de poluare Euro 6, va putea să-și vadă de treabă pe termen de lung în orice oraș din România sau chiar din străinătate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here