Home Gandurile mele Atunci când rămâi blocat în anii 70

Atunci când rămâi blocat în anii 70

488
0

Să rămâi blocat în niște ani din care nu mai poți evada, e destul de rău. Sper să nu mi se întâmple niciodată. Sper să fiu capabil să înțeleg tehnologia indiferent de vârstă, să nu se întâmple să mi-o ia înainte și eu să rămân în urmă.

M-am gândit la chestia asta destul de serios în momentul în care am trecut prin fața unei case, pe o stradă destul de liniștită iar în geam avea un anunț. Era un afiș scris cu pixul. M-am apropiat să văd ce scrie mai exact, sunt mai curios de fel.

„Vând birou, vând măsuță pentru TV”… Și m-am gândit în secunda doi că avem de-a face cu un om în vârstă care a fost depășit de timp. Cine mai pune astfel de anunțuri în fereastra casei când toată lumea se folosește de online atunci când are ceva de vândut?

Și m-a întristat destul de tare pentru că știu, timpul nu iartă pe nimeni dar totuși sper să nu ajung niciodată în situația de a fi depășit de vremuri. anunțul era redactat de cineva care a rămas captiv probabil în anii 70. Știți, voi un bătrânel care are aceleași haine pe care le purta și acum 40 de ani când Ceaușescu era încă la putere…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here